Digge pizza med wrapsbunn

/inneholder sponsorlinker

Hei!

Hvem er med på pizza i dag?

IMG_3768

Pizzawraps
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
 1. 6 wraps
 2. 600 g karbonadedeig
 3. 4 ss ketchup u/sukker
 4. 4 ss vann
 5. 2 ss spisskummen, 1 ts paprikapulver, 1 ts oregano, salt og pepper
 6. 2 skiver rødløk i mindre biter
 7. 2 skiver paprika i mindre biter
 8. et par never revet gulost
Instructions
 1. Stek karbonadedeig med krydder, ketchup og vann. Fordel fyllet på wrapsene (ha mer ketchup eller tomatpuré på om du vil), strø rødløk, paprika og gulost over. Stek i ovnen på 220 grader i 12-15 min.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Du velger akkurat det fyllet du ønsker selv, det er fordelen med å lage slike pizzaer.

IMG_3765

Vi spiste dette for et par dager siden, og mini var helt med på notene. Jeg trodde kanskje han kom til å synes det var bedre med kald, rullbar wraps, men han elsket at kantene var sprø – han startet derfor med dem og spiste seg innover 😀

IMG_3780

Jeg har brukt bfree-wraps med chiafrø, men bruk de wrapsene du ønsker selv.

Vi har også salat ved siden av. Håper det smaker!

Ellers er jeg ganske klar for å dra på ferie nå, det vil si psykisk klar. Jeg må fortsatt pakke kofferter og krysse av alle huskelistene mine 😉 Men, det skal virkelig bli godt å gjøre noe helt annet kjenner jeg.

Turen går for øvrig til Mallorca, og vi reiser i natt. Jeg har mye god mat å dele med dere, så jeg blir ikke helt borte de neste dagene. Jobben med det er imidlertid allerede gjort slik at jeg kan nyte late (les: travle) dager i sjørøverbassenget sammen med mini.

God ferie til de som har det, vi blogges! 🙂

12 kommentarer til “Digge pizza med wrapsbunn

 1. Maren

  Hvor får man kjøpt de wrapsene?☺️ Fungerer det med vanlig pølse lomper?
  Det ser så sykt godt ut, må prøve!

 2. Kristine

  Riktig god tur og ferie! 🙂
  Vi reiser til Mallorca i slutten av august med tvillingene på litt over 2 år. Del gjerne erfaring med reise/hotell i etterkant av ferien om du føler for det 🙂 Alltid kjekt med noen tips når man reiser med barn.

 3. Kristine

  Maren – de fikk jeg tilsendt, så det er jeg litt usikker på dessverre. Helsekost kanskje? Du kan fint bruke lomper, tortillalefser, maislefser m.m. 🙂

 4. Elise

  Jeg og kjæresten er på Mallorca nå,helt nydelig temperaturer både i lufta og i vannet! 🙂 er bare å glede dere! 😀 vi bor 10 min unna flyplassen i Palma,men er nok deilig over hele øya vil jeg tro 🙂 god tur og kos deg masse med lille fine familien <3

 5. Maria Arnestad

  Bfree med Quinoa selges på Meny blant annet! 🙂 Ellers så selges vanlige BFREE wraps på Rema 1000 🙂

 6. Minda Natalie Persen

  Hei Kristine

  Jeg legger egentlig aldri ut kommentarer, men her måtte jeg bare gjøre et unntak. Har prøvd flere av dine retter, blant annet denne pizzawrapen i dag. Jeg elsket den og barna på 2 og 4 år slukte alt? Kommer aldri til å lage «vanlig» pizza igjen!
  Og så må jeg bare få takke for at alle rettene er glutenfrie, sååå herlig for en som har cøliaki. Det er enkelt å følge oppskriftene som i tillegg til å være glutenfrie, er sunne (og ikke minst knallgode). Jeg slipper å lete frem sunnere glutenfrie alternativer, trenger ikke å tenke i det heletatt? Har nettopp fått boken din i posten, gleder meg til å prøve mange flere retter? Takk for at du gjør det så enkelt, keep it up!

  Mange klemmer fra Minda (og lykkelige pizzaetende barn)

 7. Kristine

  Hei Minda! Såå koselig å høre! 🙂 Og takk for at du har kjøpt boka ♥ stor klem til deg og barna

Det er stengt for kommentarer.