Fiskeburger med epleskiver

Hei!

De hjemmelagde fiskepinnene her om dagen ble en stor suksess både hos oss og hos mange av dere, men det trenger ikke alltid å være hjemmelaget synes jeg. Noen ganger er det helt ok med ferdigprodukter, i hvert fall når du kan kjøpe fiskeburgere med 80% fisk.

Her får dere dagens lunsjtips;

IMG_3655

Fiskeburger med fargerikt tilbehør
Serves 1
Write a review
Print
Ingredients
 1. 2 fiskeburgere
 2. 1/2 eple
 3. 1-2 ss kalorifattig thousand island dressing
 4. Salatblader, tomat, agurk, paprika i flere farger, rødløk og mais
Instructions
 1. Varm fiskeburgere i mikro, stekepanne eller ovn.
 2. Lag en frisk salat til og skjær et eple i skiver. Ha gjerne litt dressing over til slutt.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_3634

Håper det smaker!

Jeg er litt usikker på hvorfor jeg plutselig kom på det, mye mulig fordi jeg fikk en kommentar fra en som hadde fulgt meg fra begynnelsen – vi snakker april 2008.
Men, det er bloggen. Jeg var enda tidligere på det som kan kalles datidens sosiale medier, nemlig diverse forum, allerede i 2007. Formbilder, treningslogger og mye tullsnakk – veldig moro når jeg tenker tilbake, og jeg fikk faktisk et par venner som jeg fortsatt har kontakt med den dag i dag.

del2_22-checker

Det var jo sånn det hele startet. Det føles nesten som et annet liv, men samtidig er det absolutt ingenting jeg angrer på – det har vært mitt lille eventyr som resulterte i verdens beste jobb, mann og mini.

Det var dagens tilbakeblikk – håper dere får en super tirsdag! Jeg starter dagen med en sunn sjokoladekake 😉

4 kommentarer til “Fiskeburger med epleskiver

 1. Camilla

  Og det sagt, på en måte savner jeg litt hvordan bloggen var for x antall år siden…<3 Det var noe annerledes ved den den gang. I dag merker man at den faktisk er jobben og levebrødet ditt. Misforstå meg rett, den er perfekt slik den er i dag. Det er bare interessant å faktisk føle at en blogg gir følelser..

 2. Kristine

  Jeg kan faktisk være enig med deg Camilla, jeg savner det noen ganger selv. Men, samtidig er det så mye som har skjedd på disse årene – jeg er mer interessert i mat enn fitness og det gjenspeiles i bloggen. Det er også forskjell på å være 25 vs 34 år, singel vs mammarollen 😀

 3. Iris

  Tenk som årene flyr! Jeg har også fulgt med deg (nesten) helt fra begynnelsen – i alle fall fra 2009. Takk for alt du deler, flotte og gode Kristine! ?

 4. Kristine

  Hei Iris – jeg husker deg! Så hyggelig at du fortsatt titter innom ♥ Håper du og gutta dine har det bra! 🙂

Det er stengt for kommentarer.