Digg lørdagsrull

Hei og hopp!

Her har dere dagens middagstips;

IMG_9922

Kjøttrull
Write a review
Print
Ingredients
  1. 600 g karbonadedeig
  2. 2 ss philadelphiaost
  3. 2 ss ketchup u/sukker
  4. 2 ts sennep
  5. 3 skiver cheddarost (eller annen smakfull ost)
  6. 1 skive løk
  7. 1/3 paprika
Instructions
  1. Klem karbonadedeig utover et bakepapir til en rektangulær form. Smør over philadelphiaost, ketchup og sennep. Finhakk løk og paprika og strø over, avslutt med osteskiver.
  2. Rull kjøttrullen sammen, bruk bakepapiret til hjelp om det er klissete, og legg i en ildfast form. Bak i ovnen på 180 grader i 30-35 min.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Som tilbehør valgte jeg salat, cherrytomater, agurk, paprika og reddik. Det er en fin måte å bruke opp rester og rydde litt i kjøleskapet på.

IMG_9926

Tips: Det renner alltid litt ost ut av kjøttrullen etter endt steketid, husk å helle dette over som en saus – ingenting må gå til spille.

Håper det smaker!

Vi har vært ute og sjekket ut denne i dag;

IMG_3638

Spennende greier altså, heldige vi guttemammaer er 😉 Nå har han tatt en liten hvil, så da skal vi sikkert ut og titte på denne igjen litt senere.

Nyt lørdagen videre!

3 kommentarer til “Digg lørdagsrull

  1. G

    Det ser deilig ut!
    Fine, lille, nyskjerrige!
    Dette var sikkert stor stas 🙂 fin lørdagskveld til deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *