Hjemmelagde fiskepinner med sesamfrø og søtpotet

/inneholder sponsorlinker

Hei!

Det er vel på høy tid med en fiskemiddag her på bloggen, så i dag får dere servert dette;

IMG_9992

Sesampanerte fiskepinner med søtpotetchips og remulade
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
 1. 600 g torsk
 2. 1 lett pisket egg
 3. 5 ss sesammel + 2 ss sesamfrø
 4. 1 ss smør
Søtpotetchips
 1. 1 middels stor søtpotet
 2. 1 ss olje
 3. salt og pepper
Remulade
 1. 3 ss gresk yoghurt
 2. 1 ts søtsterk sennep
 3. 1 ts majones
 4. 5 sylteagurk
 5. salt og pepper
Instructions
 1. Skjær torsken i mindre fiskestykker, dypp i pisket egg først, deretter sesam-blandingen. Stek i en panne i litt smør på middels varme til gjennomstekt.
 2. Skjær søtpotet i staver, ha de i en brødpose sammen med olje. Blås opp posen, hold igjen åpningen og rist slik at du får olje over søtpotetstavene. Legg de på et bakepapir med salt og pepper over, bak i ovnen på 225 grader i 25 min.
 3. Rør sammen gresk yoghurt, sennep og majones, tilsett grovhakket sylteagurk og litt salt og pepper.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0001

Min største matkritiker er jo lille M, og jeg vet aldri om han vil ha det jeg lager eller ikke – og han er ganske ærlig om hva han synes for å si det sånn. Det vil si, det han mangler av språk gjør han opp for med lyder og gestikulering. Haha, barn er herlige sånn sett. 

IMG_9998

Til min store glede (og forbauselse) likte han dette, eller det ble godkjent – spesielt remuladen. 

Håper det faller i smak hos både store og små hos dere også!

Dagens tips til en hjemmeøkt er å ta utgangspunkt i navneøkta jeg hadde for litt siden og trene setningen: «Digg med is»

D = 30 squats
I = 30 utfall
G = 30 sek planke
G = 30 sek planke
Pause
M = 30 crunches
E = 50 burpees
D = 30 squats
Pause
I = 30 utfall
S = 40 crunches

Ta en liten pause mellom ordene om du trenger det.

Dagens antrekk, eller skal jeg si ootd;

IMG_0057-side

Singlet    //    SportsBH    //    Tights    //    Sko (utsolgt)

Og du får fortsatt 25 % rabatt på alt dette + hele nettbutikken hos .

IMG_0091

Rabattkode: SOMMER i kassen ☀ her

Nå skal jeg kokkelere litt på kjøkkenet, deretter sette meg ned og studere, og så venter sommerfest i barnehagen – gøy!

Håper dere får en fin torsdag!

6 kommentarer til “Hjemmelagde fiskepinner med sesamfrø og søtpotet

 1. Tonjemaa

  Tusen takk for oppskrift! Dette blir definitivt middag en av de kommende dagene. Jeg tenker søndagsmiddag! 🙂

  Kan jeg spørre hva du studerer?

 2. Tonjemaa

  Så spennende! Det må jo være midt i blinken for deg. Også har du jo ett tonn med erfaring og kunnskap fra før 🙂
  Jeg tar selv PT utdanning nå og har veldig lyst til å studere kostholdsveiledning når PT er i boks.

 3. Ida H

  Hei Kristine.:-)
  Forsøkte å legge igjen respons her tidligere en dag, men noe feila visst, så jeg prøver igjen.

  Jeg er sjelden en som etterlater meg spor og kommentarer på det jeg leser. Men du skal vite at bloggen din er et fast stoppested for meg hver eneste dag, og det har den vært helt fra din første bloggpost.

  Så at du skrev noe ift at flere har etterlyst mer av «Kristine» her på bloggen.. Jeg har også stussa litt over det samme. Hvor ble hun av? Synes at bloggen har mistet litt prikken over i’en den siste tida. Det er liksom noe som mangler. Forstå meg riktig altså; alt du skriver er flott lesning – god mat, god inspirasjon og motivasjon. Hadde vel egentlig tenkt at det har vært tøft etter at du mista Todd, og at livet generelt kan være utfordrende av og til.. Men ante ikke at dette var et bevisst valg du har tatt i mangel på respons av oss leserne.

  Derfor sender jeg en liten konklusjon herifra; håper at du gjerne vil inkludere litt mer av Kristines liv og hverdag igjen. Skjønner godt at alle har sine grenser for hvor mye man vil legge ut på nett, men det får bli opp til deg.:-)

  Ha en fin dag, og god helg!

 4. Kristine

  Ja, det er helt supert! Det virker som en veldig bra utdannelse/kurs også. Jeg har mye erfaring, men vil nok føle det mer riktig overfor kunder å ha litt utdannelse i sekken også 🙂
  Håper du får en goood helg!

 5. Kristine

  Hei Ida! Har det? I så mange år? Så koselig ♥
  Jeg tror det var en kombinasjon av at jeg mistet Todd (og faktisk en stor del av hverdagslivet her på bloggen, han var med på alt), fysiske plager, og at jeg plutselig følte at ingen var interessert i noe mer enn mat (slik det er på instagram). Men, jeg begynner å komme meg litt ovenpå og prøver å finne en slags balanse igjen. Jeg vil jo at bloggen skal være mat, trening, motivasjon og en klype meg 🙂
  Takk for tankene dine, og riktig god helg!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *