Verdens enkleste is: banana popsicles

/inneholder sponsorlink

Heisann hoppsann!

Har du modne bananer liggende? Vel, da har du is!

IMG_9991

Det er kanskje ikke været for det i dag, men det er lillelørdag og dessuten – hvem sier at man trenger sol for å spise is? 🙂

Du pynter selvfølgelig med det du måtte ønske, her er mine favoritter;

IMG_9978

Banana popsicles
Yields 2
Write a review
Print
Ingredients
 1. 1 banan
 2. 50 g sukkerfri sjokolade
 3. 5-6 sukkerfrie m&m´s
 4. 1-2 ts kokosmasse
Instructions
 1. Del en banan i to, stikk en pinne i hver ende og legg i fryseren.
 2. Smelt sjokolade i mikro og dypp de dypfryste bananene nedi, pynt med hakket m&m´s og kokos.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0012
IMG_0002

Håper det smaker!

Dagens treningsøkt;
Rumenske markløft
Thrusters
Fremoverbøyd sidehev
Liggende sidehev
Glute ham raise
Plank jacks

Intervaller:
1 min løping
Pause (stå stille)
2 min løping
Pause (stå stille)
3 min løping
Aktiv hvile (gå rolig)
4 min løping
Aktiv hvile (gå rolig)
3 min løping
Aktiv hvile (gå rolig)
2 min løping
Pause (stå stille)
1 min løping

Pausene/aktiv hvile etter hver intervall er halve løpetiden – go go go! 😀

IMG_3681liten
Rabattkoden SOMMER gir deg 25% rabatthele nettbutikken til , så gjør noen kupp før det er for sent (innen 20.juni).

Ellers er det noen som etterspør flere personlige innlegg og mer deling av hverdagslivet utenom mat, men det var liksom litt enklere før da jeg hadde en dialog med dere. De gangene jeg deler litt mer nå, så er det ingen feedback eller tanker fra dere. Da blir jeg veldig usikker på hvor mange som egentlig vil se mer av Kristine fremfor kriweb, og velger heller å la være.

Men, da vet dere i hvert fall grunnen til at det er såpass lite hverdagslig her. Når det er sagt så har jeg et ganske lite spennende liv og mat er min største lidenskap, så sånn sett deler jeg mye med dere allikevel.

IMG_0214

Jeg har for øvrig begynt på et kurs som jeg kan fortelle litt mer om når jeg er ferdigutdannet, kanskje det kan være av interesse for noen av dere.

Fortsatt god onsdag!

20 kommentarer til “Verdens enkleste is: banana popsicles

 1. Marianne

  Bananis er alltid en vinner? Men hva mener du med at det blir enveis kommunikasjon? Hvordan var det annerledes før?

 2. Kristine

  Enig 🙂
  Jo mer jeg skrev på bloggen tidligere, dess mer kommentarer tikket inn og jeg hadde en slags dialog med leserne. Vi utvekslet historier, erfaringer eller bare ønsket hverandre en fin dag. Nå er det ingenting, og det føles veldig rart å skrive eller utlevere seg selv uten noe feedback, tanker eller svar.
  🙂

 3. Line

  Hei Kristine
  Isen så veldig god ut, denne må jeg prøve ut selv.
  Takk for en inspirerende blogg. Ønsker gjerne noen personlige innlegg også, i tillegg til inspirerende mat/trening.
  Ha en fin dag 🙂

 4. Julie

  Hei Kristine:)
  Skjønner veldig godt at det blir rart å skrive et personlig innlegg uten å få noe særlig feedback! Men jeg vil hvertfall at du skal vite at bloggen din er en kjempeinspirasjon, både innleggene om mat og om trening. Og når du skriver noe om hverdagen til familien din og deg er det veldig koselig, og jeg føler hvertfall at det å få til en aktiv hverdag i tillegg til jobb og familie ikke nødvendigvis behøver å være så vanskelig:) Inspirerende det også! Og så blir jeg på en måte litt kjent med deg også, og du virker som en person med et stort hjerte og beina godt plantet på jorda! Jeg håper hvertfall du fortsetter som du gjør, selv om jeg ikke er så god på å kommentere så ofte!

  Ha en kjempefin dag videre:)

 5. Lill

  Hei,

  nå skal jeg ikke kritisere noen, men det kan være at folk gir opp fordi de blir vant med at andre bloggere ikke svarer, og da gidder man ikke å si noe. Jeg synes ihvertfall det hadde vært gøy å lese mer, både om trening og ellers. Tror jeg er innom bloggen stort sett hver dag:)

 6. Jules @ WolfItDown

  Slike banan iser hadde vært midt i blinken her i Bergen i dag! Jeg kom i går kveld, og lurer på ting og finne på, men gradene stiger på tross av at det er litt overskyet.
  Om du bruker hvit sjokolade kan du også lage «spøkelseis», det gjorde en kompis av meg en gang til Halloween 😛

  Syns det er dumt at det er mindre respons her. Men det er jo ikke fordi at bloggen er mindre populær, det ser du med en gang det er konkurranse på gang! Kanskje det er litt som Lill sier at mange er vant til at leserne ikke svarer på kommentarer. Uansett, gjør det du føler er riktig for deg, uansett om du deler mindre, så kommer den skjønne personligheten skinnende gjennom teksten uansett 🙂

  Ha en god sommer Kristine! xx

 7. Kristine

  Hei Julie!
  Det var veldig hyggelig å høre, takk! Da skal jeg ha deg i baktankene når jeg skriver litt mer enn bare mat neste gang 😀 Ha en super uke videre! ♥

 8. Kristine

  Hei Lill! Den ser jeg absolutt, det er derfor jeg har hatt som mål siden jeg startet å svare absolutt alle som legger igjen en kommentar hos meg – og jeg tror faktisk jeg har klart å holde det (nesten) hundre prosent fra begynnelsen i 2008 🙂 Hyggelig å høre at du daglig stikker innom! Håper du får en fin uke videre!

 9. Kristine

  Hei Kristine
  Jeg synes du skriver veldig bra og innholdsrikt, og jeg liker å følge både kriweb og forfatteren bak. Må innrømme at dine personlige innlegg alltid treffer meg og leses gjerne flere ganger. Jeg savner absolutt hyppigheten av disse? Og gjerne de som har med barn å gjøre. Har selv en toåring (og om noen uker en nyfødt også??) som er litt ensformig i matveien og prøver alltid ut dine tips!

  Tenkte jeg bare ville dele mine tanker om feedback. For min del er jeg en person som så og si aldri kommenterer -dette er andre gang etter mange års blogglesing. Den forrige gangen var et mer konkret spørsmål ang. babymat, men på din blogg det også. Jeg tror at flere av dine lesere er som meg, og at du gjerne har litt voksnere (ikke misforstå??) lesere som ikke tenker på Kommentarer i form av å ytre egne meninger og synspunkter. I ditt tilfelle er de personlige innleggene veldig reflekterte og du setter virkelig ord på følelsene mange av oss har. Jeg kunne på en måte aldri tenkt meg å «blande meg» etter å ha lest de. Tenker spesielt innlegg som barn med kolikk, trening for sunnhet og ikke utseende og, nå nylig, om søteste Todd. Dette er innlegg som jeg kjenner meg veldig igjen i. Men jeg glemmer at det står en person bak bloggen som nettopp har delt noe privat og at en liten «amen, der sa du det» eller en liten støttende tilbakemelding ville gjort seg. Setter i alle fall pris på at du vil dele både din kunnskap og din hverdag med meg og andre?

 10. Kristine

  Hei navnesøster!
  Gratulerer så mye med (snart) en liten en til ♥ Så heldig dere er! 🙂

  Jeg er veldig glad for at jeg har dere som lesere fordi det aldri har vært noe særlig negativt, kun hyggelige tilbakemeldinger. Men, det er nok som du sier – dere har vokst med meg (noen i over 8 år!) og nå er vi ikke like ivrige på kommentarer og likes som de litt yngre 😉 Jeg blir allikevel litt usikker på det jeg skriver når jeg ikke hører noe fra dere, men kommer nok til å dele litt her og der allikevel skal du se. Takk for tankene dine!

 11. Martine

  Jeg har sagt det tidligere, jeg önsker mer av Kristine og mindre Kriweb. Jeg tåler ikke egg eller melkeprodukter så kan ikke bruke dine oppskrifter men klikker meg inn hver dag, og det er fordi DU er ei sånn ei herlig jente, du stråler godhet <3 Elsker når vi får litt personlige innlegg! Så for min del, fyr lös med bilder av deg, familieliv, tanker, outfit, interiör mm.

  Jeg skrev en kommentar for litt siden om at man har kjent en "dysterhet" og du skrev at det stemmer, din kropp er ikke helt på lag for tiden. Nå er jeg en sensitiv person som fanger opp slikt. Andre tenker ikke over, men kan kanskje dra seg litt unna. Jeg undrer på om ikke dette desverre kan ha med responsen på bloggen for tiden å gjöre.
  Uansett, det er bedre nå kjenner jeg! Og det er SÅ bra <3
  Feedback skal du få, iallefall fra meg! Goo klem 🙂

 12. Anette

  Jeg har en liten gutt på 7 uker (i dag faktisk), og jeg er så glad for at din blogg eksisterer – særlig mtp når han begynner med fast føde! Jeg gleder faktisk til å lage bananis med sukkerfri sjokolade, for å vise at man må ikke ha masse sukker for å kose seg. Vi kommer jo til å kose oss med sukkerholdige ting også, men det er fint å kunne begrense det til helgene.

 13. Kristine

  Takk Martine ♥ Det er nok en slags «ond» sirkel ja, mindre respons fra dere og mindre av meg – uten å helt vite hva som kommer først.
  Hyggelig å høre litt fra dere lesere igjen, da vet jeg i hvert fall at jeg skriver til dere 😀 God klem tilbake, og god helg!

 14. Kristine

  Hei Anette! Så hyggelig – gratulerer såå mye! ♥ Ja, det er så spennende når de starter å smake på mat! Lille M får litt av hvert, man trenger jo ikke alltid å tilby sukker for å kunne gi dem noe søtt og godt 🙂

 15. G

  Alltid kjekt med litt personlige innlegg innimellom men skjønner godt det med å føle seg usikker når det ikke blir så mye respons… Vil bare si at jeg har fulgt deg lenge (ja hvor mange år begynner det bli nå da, tro?) og setter stor pris på å kunne komme inn i det lille «universet» her og kose meg med innlegg og oppskrifter. Med forholdsvis nydiagnostisert cøliaki er det jo en fryd og kunne velge oppskrifter herfra!
  Takk for at du gir av deg selv og jeg ønsker deg og lille familien din en herlig sommer <3 stor klem

 16. Kamilla

  Jeg er dårlig på å skrive kommentarer, men jeg setter pris på å få små innblikk i hverdagen din.

  Favorittinnleggene mine var de med Todd, det var så godt å lese hvor glad du var i han, at han var som et familiemedlem. <3

 17. Kristine

  Hei! Så kjedelig å høre om cøliakien din, men flott å høre at oppskriftene her kan være til hjelp for deg 🙂
  Tusen takk snille deg, klem ♥

Det er stengt for kommentarer.