Brødskive eller vafler – hva velger du?

/inneholder sponsorlinker

Lille M er brødlei for tiden, og mine idéer vil ingen ende ta. Det var noen uker vi spiste banankake til frokost, deretter ville han bare spise kakerøra. Så, da gjorde jeg noen mindre endringer og lagde banan-cookie dough. Deretter ble det kokte egg, som en ekte bygger, og nå er vi hekta på «vaffe».

IMG_3577

Han vil ikke ha noe på vaflene sine, ikke engang bittelitt smør. Det er det ikke noe spennende å ta bilde av, så jeg tok heller bilder av mine med egg og kaviar – og kortreist gressløk.
Om du ikke overdriver bruken av kardemomme eller har i noe annet søtt, er disse vaflene helt supre til både salt og søtt pålegg. 

IMG_3583

Frokostvafler
Yields 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 egg
  2. 1 ss smeltet smør
  3. 60 g havremel
  4. 1 ts kardemomme
  5. en klype salt
  6. ca 1 dl melk (prøv deg frem med litt og litt)
Instructions
  1. Pisk sammen egg og smør. Tilsett havremel, kardemomme og en klype salt, deretter litt og litt melk til en passe tykk røre. Jeg måler aldri opp når jeg lager vafler, så derfor er dette litt ca-mengder.
  2. Stek i et smurt vaffeljern, du får 2-3 vafler - kommer litt an på hvor tykke du lager dem.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
 IMG_3580

Håper det smaker!

Sommersalget til fortsetter, og under ser dere noen av de fine rabattene de har til dere;

side-down

Röhnisch tights    //    Reebok sko    //    Dcore joggebukse    //    BB singlet   //    2xu tights    //    Adidas løpejakke

Håper dere får en fin dag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *