Slik ble forsiden min!

/annonse

Heisann!

Dere husker kanskje at jeg fortalte om utfordringen fra Apotek1 og Dermica Sensitiv ?
Jeg skulle få prøve meg som redaktør for en dag og lage en forside til magasinet deres. Da måtte jeg finne passende bilde, komposisjon og lage headlines.

For å kunne gjøre dette måtte jeg nødvendigvis prøve ut og godkjenne produktene. Jeg fikk også bekreftet at de ikke er dyretestet før jeg takket ja, så da var det bare å vaske, teste og smøre seg.

IMG_0274

Av alle produktene jeg har testet, vil jeg trekke frem dusjkrem, deo og bodylotion som spesielt fine til deg som trener en del. Jeg synes produktene er milde og gode, og selv om det er uvant å bruke produkter som ikke lukter noe særlig, har de allikevel en ren lukt om man kan kalle det det – og det er faktisk ganske deilig.

Dusjkremen fra Dermica Sensitiv er dessuten helt uten allergener, parabener og fargestoffer så den kan jeg også bruke på mini når han bader, det samme gjelder shampo og balsam.

Og forsiden? Den ble slik;

forside

Hva synes dere?

Jeg valgte å fokusere på stikkordet sporty og at hudpleieserien passer helt perfekt til de som er aktive og trener. Jeg kunne like gjerne ha valgt barnevennlig som fokus siden de i stor grad passer for minier, men tenkte at det var greit å holde seg til tema her på bloggen.

Gøy var det lell og du får 30% rabatt ved kjøp på nett med koden: Dermica om du vil prøve produktene selv.

dermica-sensitive-gruppebilde3-ny

Trykk HER for å komme til nettsiden og få dine 30% 😀
.

5 kommentarer til “Slik ble forsiden min!

 1. Martine

  Kjempefint forsidebilde av deg! De er heldige 😉 Selv er jeg litt tilbakeholden til Apotek-produkter, men ser at det har forbedret seg veldig de siste årene. Har bare brukt produkter fra hudpleier.. Vil nå uansett si at produktet löftes veldig pga.forsiden og selveste Kristine som pryd <3 🙂

 2. Hanne

  Den forsiden var kjempefin! Så gøy at du har testet produktene 😀
  Hilsen 1’er 😉

 3. Kristine

  Takk! Kult! Tenkte faktisk på deg da jeg takket ja til oppdraget, om det var den kjeden du jobbet i 😀

 4. Kristine

  Tusen takk! Jeg synes denne serien var veldig fin, både barnevennlige og ikke minst ikke testet på dyr 🙂 Aw, du er for snill ♥

 5. Karin Støa

  Kjøpte denne shampoen og balsamen for litt siden, etter å ha vært fin i hodebunnen i mange måneder. En vask så var alle problemer tilbake! Gir ikke en dritt for disse HYPOALLERGENIC produktene igjen.

Det er stengt for kommentarer.