Lompewraps med tacofyll

Hei, og god ny uke!

Jeg starter som vanlig med kjøttfri mandag, og her får dere dagens middagstips;

IMG_0150
Man trenger ikke kjøtt for å nyte taco, og det er vel strengt tatt bønner som er hovedingrediensen i ekte meksikansk. Jeg valgte imidlertid å gå for sopp denne gangen, men du kan like gjerne bruke bønner.

IMG_0154

Lompewraps med tacofyll
Serves 1
Write a review
Print
Ingredients
  1. 3 lomper
  2. 6 sopp
  3. 1 ss tacokrydder
  4. 1/2 avokado
  5. en skvis sitron
  6. en klype salt
  7. 2 ts salsa
  8. 2 ts mager kesam
  9. en liten neve gulost
  10. Salat (agurk, paprika, tomat, rødløk og mais)
Instructions
  1. Skjær sopp i mindre terninger og stek sammen med tacokrydder.
  2. Mos en avokado med en gaffel, smak til med litt sitron og salt.
  3. Smør guacamole på lompen, legg på salat, soppfyll, salsa, kesam og revet gulost - nyt!
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0148

Lompene er små, så prøv å ikke overfyll dem – spis heller resten av fyllet med en gaffel ved siden av.

Håper det smaker! 😀

1 kommentar til “Lompewraps med tacofyll

  1. Jules @ WolfItDown

    Herlig! Da jeg var i Norge i fjor og vi hadde jentekveld, var jeg lettet når jeg så taco bønner på boks! Var eneste vegetarianeren der, men de andre stjal litt de også. Denne oppskriften er digg da! Lett og smakfull 🙂 x

Det er stengt for kommentarer.