Ta vare på huden din når du trener

/annonse

God morgen!

Jeg har takket ja til en utfordring fra Apotek1 og Dermica Sensitiv om å lage en forside for magasinet deres. Jeg anser mine kreative evner til å være ganske begrenset til mat og foto, men hvorfor ikke? Kriweb som redaktør – gøy! Resultatet skal jeg vise dere litt senere.

Skjermbilde 2016-06-03 kl. 09.35.07

Denne utfordringen var egentlig ganske passende både fordi sommeren er her, noe som betyr mange varme, svette dager, og jeg får ofte spørsmål om akkurat dette med hud og hår.
Jeg har jo en blogg som omhandler mat og trening, og med mye trening kommer ofte mye svetting og dusjing. Håret vasker jeg ikke så ofte, 1-2 ganger i uka, men kroppen får seg en dusj hver dag.

IMG_3421

Huden min er utrolig følsom og tørr både om vinteren og våren, og jeg får ofte varmeutslett om sommeren, så den trenger god pleie. De aller fleste produktene er helt uten parfyme og parabener, så små minier kan med andre ord også bruke dem. Det synes jeg er ekstra fint, så slipper jeg å kjøpe dobbelt opp til oss.

Dette har vi testet de siste ukene;

IMG_0274

Disse produktene går det mye i etter en treningsøkt, spesielt deo og dusjkrem, hver eneste dag. Mini kan også bruke disse helt uten problemer så jeg må dele dem – ok alt utenom deo´en, det er litt tidlig 😉

IMG_0307

Disse produktene bruker jeg mer i det daglige, uavhengig av trening. Jeg har blitt spesielt glad i håndsåpa, våtserviettene og make-up padsene. Håndsåpe som ikke tørker ut huden er ganske viktig når man har bleiebarn, det samme er milde og gode våtservietter. Og selv om jeg ikke sminker meg for å trene, har jeg ofte sminke på meg uansett. Jeg går ut av gymmet seendes ut som en panda og får god bruk for disse når jeg kommer hjem – bruker de i hele ansiktet.

Neste gang skal jeg vise dere forsiden av magasinet – det vil si min versjon av en sporty forside 🙂

Avslutter med å gi dere en hyggelig rabatt i tilfelle dere vil teste ut produktene selv – du får 30 % rabatt på netthandel ved bruk av koden: Dermica HER

Ha en super søndag!
.IMG_3471

6 kommentarer til “Ta vare på huden din når du trener

 1. Martine

  Er deodoranten uten aluminium? Og er du fornøyd med den, eller kommer du til å bytte den ut når den er tom/testeperioden er over?
  Hvordan behandler du håret ditt for å bare vaske det 1-2 ganger per uke? Jeg må vaske det hver tredje dag, men skulle helst klart å gå så lenge som mulig før vask.
  Du har en inspirerende blogg, leser den hver dag 🙂

 2. Kristine

  Hei Martine! Ja, den kommer både med og uten! Jeg kommer til å fortsette med den, mild og god.
  Jeg fletter som oftest håret når jeg trener, og lar det lufttørke etterpå. Det pleier å bli synlig fett etter 3-4 dager, så da vasker og kurer jeg det 🙂
  Tusen takk! ♥

 3. Eline

  Hei! Liker bloggen din supergodt!

  Men et kjapt spørsmål, er ikke dermica dyretestet?

 4. Kristine

  Hei, og takk!

  Nei, det var det første jeg spurte om før jeg takket ja til samarbeidet 🙂

 5. Kristine

  Det er litt ulike ting ser jeg – alt fra shea butter til noe som heter Helianthus Annuus Hybrid Oil. Hvis du går inn på hvert produkt og trykker på ingredienser finner du det 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *