Frukt og bær med kokoskrem

Hei!

Jeg har en frisk og deilig rett til dere i dag, passer som både frokost, mellommåltid eller dessert;

IMG_7206

Veldig enkelt å lage, og veldig friskt, søtt og godt å spise. Er det veldig varmt ute, kan disse få en liten halvtime i fryseren før servering.

IMG_7215

Tilslørte fruktpiker med kokoskrem
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
 1. 1 boks kokosmelk (ikke light)
 2. 4 jordbær
 3. 2 kiwi
 4. 1 mango
 5. en neve blåbær
 6. 3 ss havregryn
 7. 2 ts sukrin gold
 8. 2 ss skivede mandler
Instructions
 1. Sett kokosmelken kaldt i en times tid. Skjær jordbær, mango og kiwi i mindre biter.
 2. Tørrstek havregryn med litt sukrin gold i en panne, kun et par minutter.
 3. Pisk det øverste laget av kokosmelken, den stivnede, hvite delen, til en krem. Legg frukt, havregryn og kokoskrem lagvis i to glass. Topp det hele med blåbær og skivede mandler.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_7224

Håper det smaker!

Jeg holder på å lage litt tilbehør til grilling senere i dag, tenkte jeg skulle dele noe av det med dere.

IMG_3512

Ha en nydelig søndag videre!

4 kommentarer til “Frukt og bær med kokoskrem

 1. Martine

  Så kos å se gladbilder av deg.. har i lengre tid kjent en slags dysterhet når jeg klikker meg inn. Og det er noe annet enn dette med Todd <3 Hjertet til Kristine har det ikke godt og jeg kjenner det, tross fargerikebilder og smil. Önsker deg bare det beste nydeligste du <3

 2. Kristine

  Så observant Martine, for du har nok rett. Kroppen spiller ikke helt på lag, men jeg prøver å holde det gående – med et smil 😉 Håper du får en super uke ♥

 3. TonjeMaa

  Har tenkt det samme som Martine over her. Har lenge skjønt at du kanskje ikke har det så bra inne i deg. Jeg har ikke ville sagt noe, for jeg har vært usikker på hvor «ok» det er – vil jo ikke invadere privatlivet ditt. men, på en annen side, det er aldri feil å bry seg 🙂 Så nå vil jeg bare si at jeg håper livet smiler stort til deg veldig snart. Etter regner kommer solen – husk det! Ønsker deg alt god, fine deg. Og takk for all inpirasjon du kontinuerlig deler. Du er enestående! <3

 4. Kristine

  Kjære Tonje, tusen takk for at du bryr deg 🙂 Livet er ikke lett, og jeg har fått erfare flere ganger nå at uten god helse blir kvaliteten dårligere, men jeg har det absolutt bra altså. Kan jo ikke klage sånn egentlig 🙂 Takk for at du leser bloggen min ♥

Det er stengt for kommentarer.