Min favoritt-søtning

/inneholder sponsorlink

Hei igjen!

Så hyggelig at navn-økta i forrige innlegg falt i smak!

Jeg har jo bakt i sånn ca hundre år nå, så jeg begynner å få en del favoritter i jungelen av søtningsmidler. Da jeg startet var det kun sukrin på markedet, men etter hvert har det blitt både melis, sirup og dråper her til lands.

Det jeg bruker aller mest, både i kalde og varme desserter, er sukrin gold.

IMG_0144-checker

Vil du ha oppskriftene på disse godbitene? Du finner de under;

Hjemmelaget granola
Peanøttkake på 2 minutter
Nøtteknask
Snickers-iskrem
Sjokoladekjeks med ostekrem
Myke müslibarer

En stor grunn til at disse er så søte og gode for både munn og kropp er nettopp denne under;

Skjermbilde 2016-05-31 kl. 10.32.06

Denne uka er det salg på sukrin gold – hurra! I tillegg til favorittproteinet mitt og boka Kristines muskelmat.

72700_Scitec_Protein_Delite_500g_2-side

Da blir det fest for søtmomsene på kjøkkenet!

Jeg har for øvrig laget en sukkerfri versjon av et søtt, klissete pålegg – det var veldig populært på 90-tallet husker jeg. Noen som kan gjette hva? Sukrin gold er selvfølgelig i oppskriften – deler med dere i morgen!

Ha en fin tirsdag så lenge! 🙂

2 kommentarer til “Min favoritt-søtning

Det er stengt for kommentarer.