Proteinbrownies på 1-2-3

/inneholder sponsorlink

Hei!

I dag er det mye på agendaen, så jeg stikker innom med dagens tips til bakst, så lover jeg å komme sterkere tilbake i morgen.

Søndag er bakedag for mange, selv skal jeg bake sjokolademuffins til et selskap senere, men her får dere en kjappere versjon.

Proteinbrownie!

IMG_2182-side-down

Browniemiks + vann = et voilá!

IMG_8549-side

♦ 21% protein
♦ 17,5g fiber
♦ Sukkerfri
♦ Glutenfri

Den kan også brukes til å lage mikrokake.

IMG_0319

Ferdigmiksen blir ikke like seig som vanlig, men slik er det med sunnere bakst uten sukker. Det er allikevel en hybrid mellom brownie og kake synes jeg – utrolig god, mørk sjokoladesmak.

.
Ellers må jeg si at jeg savner Todd veldig mye, jeg merker det ekstra godt når jeg opplever kjipe ting i livet. Det har vært et par hendelser i det siste, og da har jeg bare lyst å begrave ansiktet nedi pelsen hans. Høre den deilige duringen når han maler, se inn i de store, snille øynene og kjenne den litt dårlige ånden hans når jeg stjeler et nuss. Det hender at jeg finner et hår eller sandkorn fortsatt, og det stikker hver gang. Litt og litt blir helt borte, snart er det ingenting igjen.

Det er 6 uker siden du forlot meg og jeg har fortsatt gråten i halsen når jeg tenker på deg.

IMGP15121
År 2007

6 kommentarer til “Proteinbrownies på 1-2-3

 1. Julianne

  Det er godt å kjenne på savnet også noen ganger. Være glad for at man har hatt et fantastisk dyr i mange år. Todd var en heldig katt som hadde deg, og du var heldig som hadde Todd. Varme klemmer ❤️

 2. Hanne

  For et fint bilde av dere! Ser ut som om han koser seg skikkelig.
  Jeg kjenner et lite stikk i hjertet selv av å lese dette, men som Julianne skriver over her er det også noe godt ved savnet. Noe sterkt og ekte.

  Kos deg med selskap og sjokolademuffins, det hørtes ypperlig ut på en dag som denne!

 3. Kristine

  Takk ♥
  Det ble altfor mye mat og kaker, akkurat slik det skal være i selskap 😉

Det er stengt for kommentarer.