Knasende knekkekjeks

/inneholder sponsorlink

Jeg trodde lenge at knekkebrød og lignende var så vanskelig å lage, men det er virkelig ikke det – i hvert fall ikke disse.

Nå har man fått sunne knekkebrød i butikkene også, men fordelen med å lage de selv er at det er mye billigere og man kan velge mer/mindre av det man ønsker og få de akkurat slik man vil ha de.

IMG_0758

Knekkekjeks
Stk : 9
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 50 g havregryn
  2. 50 g havremel
  3. 20 g solsikkefrø
  4. 20 g linfrø
  5. 10 g sesamfrø
  6. en klype salt
  7. 1/2 ts kanel
  8. 2 dl vann
Fremgangsmåte
  1. Bland alle ingrediensene sammen til du får en smørje, lag tynne klatter på et bakepapir og bak i ovnen på 180 grader i 15 min. Da kan de i utgangspunktet spises, men vil ikke være helt sprø.
  2. Ønsker du de helt sprø så senk deretter temperaturen ned til 100 grader og la de stå i ytterligere 50-60 min.
Sunnere Livsstil http://www.kriweb.no/
IMG_0761

Supergode, sunne, uten gluten og ca 78 kcal per kjeks. Nytes med iskald melk og valgfritt pålegg.

IMG_0773

Håper det smaker – og ha en super lørdag! ♥

IMG_0162
Psst.. Det er 30% på disse buksene nå – gråfarget (selv om det står svart), glatt stoff og er superdigge å ha på.

Ellers har jeg vært ute og kjøpt treplater, tapet og litt strukturmaling, så nå skal jeg ha litt DIY-prosjekt for å få flere bakgrunner til matfotograferingen – gøy!

2 tanker om “Knasende knekkekjeks

  1. avatarKristine Innleggsforfatter

    Hei Mari! Jeg bruker glutenfritt havremel, men vanlig havregryn. Jeg har heldigvis ikke cøliaki, så jeg kan spise gluten uten at det går helt galt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *