/inneholder sponsorlink
Hei!
Håper dere hadde en fin helg! Da var det tid for kjøttfri mandag, og jeg har disse til dere;
Kjøttfrie burgere
2016-05-23 10:59:46
Yields 5
Ingredients
- 1 aubergine
- 5 aromasopp
- 1/3 løk
- 1 ss smør
- 1 dl buljong
- 1 ts paprikapulver
- 2 ts spisskummen
- 2 ss havremel
- 1 ss potetmel
- salt og pepper
Instructions
- Skjær aubergine, sopp og løk i mindre biter og stek i en kjele med litt smør. Krydre og ha over buljong, la det småputre i 5-10 min.
- Mos alt sammen med en stavmikser, rør inn havremel og potetmel. La "røra" avkjøle og form 5 burgere.
- Du kan enten steke de i litt smør i en panne, eller ha de på et bakepapir og steke i ovnen på 200 grader i 10 min - det gjorde jeg.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

Litt frisk oregano og proteinchips som pynt på bildene, men spis dem gjerne på vanlig måte med hamburgerbrød, hjemmelaget dressing, salat, ketchup og diverse som seg hør og bør når man spiser en burger.
Håper dere liker dem!
Jeg har en hel dag på kjøkkenet foran meg, mange nye og spennende matretter skal lages til Shape-up. Jeg gleder meg, jeg har nemlig akkurat vært i bruktbutikken og funnet noen gamle skatter innen kjøkkenutstyr.
Ha en super mandag og ny uke full av muligheter! ♥
Spennende! Aubergine burgere har jeg ikke smakt før, disse hørtes nydelige ut 😀
Håper du har hatt en fin start på uken 🙂 x