Sukkerfri gelé

/inneholder sponsorlinker

Ah – for en fin dag det var i går! Glade barn, masse is, familiehygge og strålende solskinn. Jeg ble en anelse kokt i bunaden, men det er så sjeldent jeg får gått med den så det får jeg tåle. Min bunad er fra Gudbrandsdalen forresten, familien på mammas side er derfra.
Håper dere også hadde en fin feiring!

I dag er det tilbake på jobb, men det er ikke så ille – det er jo både halvveis ut i uka allerede og ikke minst lillelørdag. Dagens søte er laget av kun to ingredienser, og gjort på 2 minutter.

IMG_9477

Sukkerfri gelé
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
 1. 5 dl sterkt blandet saft (valgfri smak, jeg har brukt jordbær fra Zeroh)
 2. 5 gelatinplater
Instructions
 1. Legg gelatinplater til bløt i kaldt vann. Bland en halvliter sterk saft i en kjele.
 2. Ha i gelatinplatene i saften, kok opp og rør rundt, la de smelte helt. Hell i passende former og sett kjølig et par timer.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_9493

Det er veldig godt med bær til, du kan også ha i bærene i selve geléen om du ønsker det – ha de oppi det når den såvidt har begynt å stivne så faller ikke alle ned til bunn.

IMG_9990

Vil du ha vaniljesaus til, har jeg en supergod oppskrift her.

IMG_9481

Velbekomme!

Ellers var det tilbake på trening igjen i dag;

IMG_9934-side

Styrke:
Frontbøy
Rumenske markløft
Bulgarske utfall
Lårcurl
Thrusters
Roing m/stang

Intervaller:
5 min oppvarming
5 min løping
2,5 min aktiv hvile
4 min løping
2 min aktiv hvile
3 min løping
1,5 min aktiv hvile
2 min løping
1 min aktiv hvile
1 min løping
30 sek pause
30 sek løping
15 sek pause
30 sek løping
1-2 minutter nedtrapping

Pust og pes, men it´s fun when it´s done!

IMG_9938
2xu 3/4 tights (50% rabatt)    //    BB-singlet    //    Reebok-sko

Fortalte jeg at vi har fått en cherrytomat-plante? Mini er helt i ekstase og har allerede spist de røde som hang på, nå er det bare gule og grønne igjen – og det er lenge å vente til de blir røde! Vi må sjekke hver dag 😉 Jeg bare håper at den overlever, synes det er vanskelig å finne passende temperatur og sollys for den.

Håper dere får en fin dag videre!

2 kommentarer til “Sukkerfri gelé

 1. Andrea

  Jeg lagde faktisk akkurat det samme i dag tidlig, så godt! 😀
  Kom plutselig til å lure på hva slags mat du git til mini? Gir du han det du lager med kunstig søtning og sånt, eller forsøker du å begrense det? Jeg har ikke barn sel, så har aldri måttet ta stilling til det, men vet jo at det er en del som ikke vil at barna skal få ting som fun-saft og sånt.

 2. Kristine

  😀
  Jeg gir han helt vanlig mat! Denne geléen fikk han ikke, men han får smake litt fun-light saft på lørdager. Jeg prøver å lage mest mulig naturlig bakst til han, men jeg synes det er det helt greit at han får smake på litt innimellom selv om det har litt sukrin eller proteinpulver i seg. Det er veldig små mengder, han blir uansett lei/mett etter et par biter, og jeg baker ikke hver dag 🙂

Det er stengt for kommentarer.