Kylling- og pastasalat med rundstykke

Hei og hopp!

For et deilig vær! Jeg merker at humøret stiger et par hakk til tross for negativt tankekjør og hendelser i det siste. Lange, blafrende kjoler, barbeint, sola som steker inn gjennom vinduet, ispinner og svette koser fra mini – da blir alt så mye bedre.

I dag har jeg en deilig, lettere lunsj til dere;

IMG_0225

Kylling- og pastasalat
Serves 1
Write a review
Print
Ingredients
 1. 1 kyllingfilet
 2. 60 g fullkornspasta
 3. 2 ss gresk yoghurt
 4. 1 ts sennep
 5. 1 neve druer
 6. 1 stor neve salatmiks
 7. Salt og pepper
Instructions
 1. Bak kyllingfilet i ovnen på 180 grader i 20 min og kok pasta som anvist på pakken. Skjær kylling i mindre biter og ha i en bolle sammen med pastaen, rør inn gresk yoghurt og sennep.
 2. Smak til med salt og pepper og server med druer, salat og et ferskt proteinrundstykke med litt smør.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0220

Her kan du bytte ut kylling med tunfisk, kjøtt eller vegetariske alternativ om du vil – mulighetene er mange.

IMG_0242

Jeg har gitt dere oppskriften på rundstykkene tidligere, men er det et ønske gjør jeg det gjerne igjen – bare legg igjen et lite vink.

Håper det smaker!

I dag skal jeg, med god hjelp fra lille M, lage en sunn og god kake. Jeg måtte gjøre en avtale med han siden han ikke ville i barnehagen i dag morges, ble han med meg dit skulle vi lage banankake og kose oss med det når han kom hjem igjen.

IMG_3159

Vi deler oppskriften med dere senere!

Nyt dagen videre ♥

.
/sponsorlink

Psst.. har du sett alle tightsene som er på salg nå?

1462800306

3 kommentarer til “Kylling- og pastasalat med rundstykke

 1. Anja

  Hei Kristine!

  Du er et frisk pust! Jeg syns det er så givende å titte innom bloggen din, den gir meg så mye både i form av oppskrifter og gode verdier. Du er virkelig en oppegående dame med bein i nesa, og det er så fint å se hvor trygg du er i valgene du tar. Å vite at det finnes flere der ute som har gått mot strømmen gir meg en ro og en trygghet når jeg står i situasjoner hvor jeg vil velge en annen vei enn andre kanskje ville gjort. Det er lov å være nedtrykt og lei seg, men det er viktig å sette ting i perspektiv og klare å se hva som virkelig betyr noe, og det er du så flink til. Tusen takk for daglig påfyll av fine tanker og god mat!

  Klem, Anja

 2. Kristine

  Åh Anja, dette var koselig å lese! ♥ Tusen takk! Det gir meg motivasjon og pågangsmot videre, klem tilbake 🙂

 3. Tilbaketråkk: Kylling- og pastasalat med rundstykke - BloggNews

Det er stengt for kommentarer.