Müslibarer og dagens treningsøkt

/inneholder sponsorlinker

Hei!

Det er onsdag aka lillelørdag og dessuten dagen før fridagen i morgen! Kanskje det er noen som skal ut på tur i det fine været? Da har jeg i hvert fall den perfekte tursnacksen til dere;

IMG_0078

Müslibarer
Yields 7
Write a review
Print
Ingredients
 1. 100 g havregryn
 2. 25 g vaniljeproteinpulver (kan bruke annen smak)
 3. 20 g skivede mandler
 4. 20 g pekannøtter (eller valnøtter)
 5. 15 g sesamfrø
 6. 15 g solsikkekjerner
 7. 15 g rosiner
 8. 15 g tranebær (kan sløyfes eller bruke andre bær)
 9. 15 g kokosmasse
 10. en klype salt
 11. 1 ts kanel
 12. 2 ss peanøttsmør
 13. 2 ss fibersirup
Instructions
 1. Smelt peanøttsmør og fibersirup i en kjele, finhakk nøtter og bland inn resten av ingrediensene.
 2. Trykk deigen ned i en brødform med bakepapir nedi og sett kjølig en times tid. Skjær i barer og ta med på tur.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0102

190 kcal per stykk, proteinrike og fulle av energi.

IMG_0112

Og ikke minst myke, seige og veldig gode. Håper det smaker!

Ellers må jeg si at jeg ofte får det jeg kaller Todd-bølger over meg. Et enormt stort savn som trykker meg langt ned. Jeg går igjennom dagen han døde i tankene mine om og om igjen, men en liten del av meg vil fortsatt ikke godta det og tenker at det er et mareritt. At jeg snart skal få dra og hente han hjem igjen og at ting kan bli som før.

Det er så fryktelig sårt, men jeg vet at det blir lettere med tiden – det er i hvert fall det folk sier til meg. Jeg må bare lære meg å leve med savnet etter han, for det vil aldri gå over.

Dagens treningsøkt;
Markløft
Goblet squats
Sidehev
Kabelbøy
Lårcurl

Intervaller:
5 min oppvarming
4 min løping
2 min aktiv hvile
3 min løping
1,5 min aktiv hvile
2 min løping
1 min pause
2 min løping
1 min pause
1 min løping
30 sek pause
1 min løping
30 sek pause

Gå opp 0,5 på hastighet for hver intervall du kjører.

Vil dere vite mitt snegletempo så rop ut, ellers er det nok best å finne ut hva slags hastighet som er best for deg. Det skal svi på slutten, men samtidig skal du klare å gjennomføre det. Ofte må man kjøre intervaller noen ganger for å finne ut hva slags nivå man ligger på.

IMG_9392

2xu tights    //    Reebok genser

Utrolig digg genser forresten, med deilig krage og tommelhull som jeg liker så godt.

IMG_9378

Jeg fikk for øvrig en ekstra tur etter at jeg hadde levert i barnehagen i dag morges, jeg hadde glemt husnøkkelen i vogna til mini. Tanker om å legge seg ned og gråte eller bryte seg inn i eget hus kom snikende, men det var ikke annet å gjøre enn å snu og hente den.

Håper sola skinner der du er også ♥

8 kommentarer til “Müslibarer og dagens treningsøkt

 1. Tonjemaa

  Perfekt timing på energibar-oppskrift! Har tenkt på å lage det i dagsavis og nå fant jeg den perfekte oppskrift. 🙂 tusen takk!

  Skjønner SÅ godt hva du mener med det enorme savnet. Det gjør altså så uendelig vondt å miste den kjæreste man har. Det kan ikke beskrives. Men det jeg har erfart er at savnet ikke går over, men det vil ikke gjøre like vondt. Etterhvert vil ikke tanken om dagen han døde regjere. Den vonde klumpen i magen vil løsne og teppet som kaster en skygge over livet vil lette. Istede vil du tenke på han og alt det fine dere hadde sammen – hvor fin han er – og smile istede. Du vil alltid bli litt trist men du vil fylles med en varm og god følelse når du tenker på han, ikke den vonde som enda sitter hardt i deg. Det tar tid å komme dit, men det vil skje, jeg lover! <3 tenker på deg.

 2. Camilla

  Du er så ofte i tankene mine for tiden <3 Ikke bare kan jeg kjenne meg igjen, men jeg tenker på hvor spesielt utfordrende og energikrevende det må være å ha et lite barn oppi det hele. Å stå oppreist når man kanskje helst vil ligge under dyna å ta en pause fra alt og alle. Kristine, fine<3

 3. Kristine

  Så bra – håper du liker disse! 🙂

  Huff ja, det gjør så vondt 🙁 Takk for gode ord, jeg holder meg fast ved det – at det skal bli lettere, bedre. Takk ♥

 4. Kristine

  I dagene etter at han døde så lå jeg i senga mens mini (mammadalt) sto utenfor og hamret på døra og ville inn, så da sto jeg opp. Med andre ord, jeg kom meg opp igjen på godt og vondt takket være han. Det blir tid for pause og ettertanke når jeg sitter og jobber, men jeg håper det blir lettere med tiden å være helt alene. Takk fineste Camilla ♥

 5. Hanne

  Åååå hvorfor er det slik at å gå en omvei hjem er helt ok, men å måtte gå den samme ruten to ganger kjennes helt «drepen»?!

  Den intervalløkten din så motiverende ut! Kjekt at de blir kortere etterhvert (men tyngre)!

  Tenker mye på deg om dagen, og håper at det vil kjennes litt lettere etterhvert <3

 6. Kristine

  Ja, ikke sant? Jeg tror det hadde noe med at hjemover er en lang nedoverbakke, og den måtte jeg opp igjen.. men, gratis trim da 🙂

  Intervaller er best når de blir kortere og kortere synes jeg. Pyramide er jeg ikke så fan av..

  Takk ♥

 7. Helene

  Hei! Jeg ville gjerne visst hastigheten på intervallene hvis du ønsker å dele 🙂 hadde jeg satt pris på!!

 8. Kristine

  Hei! Oki 🙂
  4 min intervall – 11 i hastighet
  3 min intervall – 11,5 i hastighet
  2 min intervall – 12 i hastighet
  2 min intervall – 12,5 i hastighet
  1 min intervall – 13 i hastighet
  1 min intervall – 14 i hastighet

  Stigning på 2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *