Squashgetti og kjøttsaus

/inneholder sponsorlinker

Denne har blitt en populær rett hos mange, og det skjønner jeg godt – i hvert fall om du er som meg og elsker kjøttsaus og aller helst (bare) vil ha masse av det med ost på.

IMG_9338

Squashgetti og kjøttsaus
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 squash
  2. 1 ss smør
  3. en klype salt
  4. 600 g karbonadedeig
  5. 2-3 ss ketchup u/sukker
  6. 1 ts oregano
  7. 1 ts paprikapulver
  8. 2 ss tacokrydder
  9. en neve revet gulost
  10. tomater og rødløk som tilbehør
Instructions
  1. Vask squashen og bruk et juliennejern for å få fine strimler, eventuelt en spiralizer. Stek i en panne i litt smør et par minutter, smak til med litt salt.
  2. Stek karbonadedeig med ketchup, oregano og tacokrydder. Servér med revet ost over, og gjerne tomater og rødløk til.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Her kan du også strimle gulrøtter, søtpotet og annet du måtte ønske.

IMG_9341

Håper det smaker!

Ellers ble dagen i dag litt annerledes enn først antatt, barnehagen ringte og mini var visst ikke helt i slaget. Sprek og fin om morgenen, pjusk og varm et par timer senere.

Nå sover han så da får jeg jobbet en times tid, ellers er det bare å utsette deadlines, legge vekk alle «må» og «burde» inntil videre, og være sammen med han ♥

IMG_9314
Jakke    //     Tights

Sånn går no dagan – håper dere får en fin dag! 🙂

.

4 kommentarer til “Squashgetti og kjøttsaus

  1. Lena

    Hvis man ikke har juliennejern eller spiralizer, kan man kutte opp squashen på en annen måte?:)

  2. Kristine

    Du kan høvle tykke skiver med ostehøvel, deretter bruke kniven til å lage strimler. Eventuelt bare skjære med kniv – tar litt tid bare 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *