Happy friyay!

/sponsorlinker

Green Friday er vårens utgave av Black Friday, altså en dag hvor man gjør de beste kuppene på nett.
Jeg kan ikke annet enn å humre litt over ironien når jeg sitter og ser ut på et hvitt, snødekt landskap. Flott vårvær dere!

Ingenting er som litt shopping for å muntre opp humøret – jeg har plukket ut de 2 kuppene jeg synes er best hos :

1.

De diggeste og mykeste toppene, superundertøyet og tightsene.

craft-side-side-down

Se hele kolleksjonen HER

2.

Den store bestselgeren fra 2xu.

IMG_8967-down

Du finner tightsen HER

Om du klikker deg inn på en av de vil du fort se alle kampanjene de har gående. Det er salg på blant annet Abilica, Doorgym, BCAA og Miiego også – i tillegg til et ryddesalg med opptil 70% rabatt.

Det gjelder kun i dag og så langt lageret rekker – happy shopping! 🙂

1461874645
her

2 kommentarer til “Happy friyay!

  1. Bella Helland

    Hei! Jeg ser at du ikke er så bevisst på hvilke typer søtning du bruker. Skyr, f.eks. Inneholder aspartam… Den klarer ikke kroppen å kvitte seg med- og er kreftfremkallende. Selv bruker jeg mye Stevia i det som skal være søtt. Helt naturlig søtning uten en kalori.
    Ellers. Mye spennende her.

  2. Kristine

    Hei! Det er ingen forskning som sier at aspartam brukt i skyr, saft o.l. er kreftfremkallende, da er det i tilfelle snakk om litervis daglig. Tipper at det ikke er skyren som kommer til å ta knekken på meg når den tid kommer 😉 Jeg liker å bruke sukrinprodukter og stevia når jeg lager/baker noe selv.

Det er stengt for kommentarer.