Lørdagsgrateng med 8 skjulte grønnsaker

De fleste som har barn vet at det kan være en utfordring å få i dem grønnsaker, men med denne gratengen er problemet løst;

IMG_0398

Lørdagsgrateng med potet og blomkål
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
  1. 600 g karbonadedeig
  2. 1 stor gulrot
  3. 1/2 løk
  4. 1 boks hakkede tomater
  5. 2 hvitløksfedd
  6. 2 sjampignon
  7. 1 stor neve spinat
  8. 2 poteter
  9. 1 blomkålhode
  10. 1 neve revet gulost
  11. en skvett melk
  12. Krydder: oregano, paprikapulver, chili, tacopulver, kanel, salt og pepper
Instructions
  1. Stek karbonadedeig med krydder og hvitløk. Tilsett revet gulrot, grovhakket løk og sopp, spinat kjørt til smuler/hakket og til slutt hakkede tomater.
  2. Skjær poteter i mindre biter og kok i 20 min, tilsett blomkål i mindre biter i de siste 5-6 minuttene. Mos med en stavmikser sammen med en skvett melk. Salt helt til slutt slik at mosen ikke blir seig.
  3. Legg kjøttsausen i den ildfaste formen først, deretter potet-og blomkålmosen, og revet ost over til slutt. Inn i ovnen på 200 grader i 18-20 minutter eller til osten er gyllen.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0395

IMG_0401

Håper det smaker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *