Peanøttkake på 2 minutter

Denne er enkel å lage, smaker veldig godt, og er uten både sukker, gluten og melk.

IMG_2144

Peanøttkake
Porsjoner : 1
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 1 eggehvite
  2. 2 ss ublandet saft (Fun-Light)
  3. 30 g mandelmelk
  4. 20 g peanøttmel
  5. 20 g havremel
  6. 20 g sukrin gold
  7. 1 ts bakepulver
  8. en klype salt
Fremgangsmåte
  1. Visp sammen med en gaffel og hell i en smurt kopp eller liten form.
  2. Ha den i mikro i underkant av 2 minutter - sjekk gjerne et par ganger før om den er ferdig.
Notater
  1. Glasur lagde jeg av peanøttmel og litt fibersirup, og strødde hakkede peanøtter over til slutt.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Uten glasur og topping er det ca 200 kcal i hele kaken.

IMG_2153

Har du ikke peanøttmel kan du erstatte det med havremel og peanøttsmør, eventuelt kakao og lage sjokoladekake – smak deg til hvor søt du vil ha den.

Håper det smaker!

Helt til slutt vil jeg invitere dere til boklansering neste uke;

invitasjon

Noen som vil komme og si hei, få treningstips, smake på litt sunn og god mat?

God fredag ♥

4 kommentarer til “Peanøttkake på 2 minutter

  1. avatarAndrea

    Denne såg god ut! ? Kva type fun-saft brukar du? Og kan eg bruka vanlig mjølk i staden for mandelmjølk?

  2. avatarKristine Innleggsforfatter

    Jeg har brukt fruktfest, men du kan bruke den smaken du vil – det er bare for å få litt ekstra saftighet og sødme i kaka 🙂 Bruk den melken du vil.

  3. avatarMona

    Hei 🙂
    Jeg har begynt å lese bloggen din ganske nylig – masse spennende oppskrifter og tips her når man gjerne vil ha sunne, men fortsatt gode varianter. Jeg lurer på om man kan steke denne peanøttkaken også i stekeovn? Jeg har ikke mikro skjønner du….

  4. avatarKristine Innleggsforfatter

    Hei Mona! Ja, det kan du 🙂 Jeg er litt usikker på steketid dessverre, sjekk den etter 10 min på 175 grader.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *