Denne er enkel å lage, smaker veldig godt, og er uten både sukker, gluten og melk.

Peanøttkake
2016-04-22 09:01:01

Serves 1
Ingredients
- 1 eggehvite
- 2 ss ublandet saft (Fun-Light)
- 30 g mandelmelk
- 20 g peanøttmel
- 20 g havremel
- 20 g sukrin gold
- 1 ts bakepulver
- en klype salt
Instructions
- Visp sammen med en gaffel og hell i en smurt kopp eller liten form.
- Ha den i mikro i underkant av 2 minutter - sjekk gjerne et par ganger før om den er ferdig.
Notes
- Glasur lagde jeg av peanøttmel og litt fibersirup, og strødde hakkede peanøtter over til slutt.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Har du ikke peanøttmel kan du erstatte det med havremel og peanøttsmør, eventuelt kakao og lage sjokoladekake – smak deg til hvor søt du vil ha den.
Håper det smaker!
Helt til slutt vil jeg invitere dere til boklansering neste uke;
Noen som vil komme og si hei, få treningstips, smake på litt sunn og god mat?
God fredag ♥
Denne såg god ut! ? Kva type fun-saft brukar du? Og kan eg bruka vanlig mjølk i staden for mandelmjølk?
Jeg har brukt fruktfest, men du kan bruke den smaken du vil – det er bare for å få litt ekstra saftighet og sødme i kaka 🙂 Bruk den melken du vil.
Hei 🙂
Jeg har begynt å lese bloggen din ganske nylig – masse spennende oppskrifter og tips her når man gjerne vil ha sunne, men fortsatt gode varianter. Jeg lurer på om man kan steke denne peanøttkaken også i stekeovn? Jeg har ikke mikro skjønner du….
Hei Mona! Ja, det kan du 🙂 Jeg er litt usikker på steketid dessverre, sjekk den etter 10 min på 175 grader.