Kyllingsalat med vannmelon og pistasjnøtter

/inneholder sponsorlinker

Varmere dager betyr for mange litt friskere og lettere matretter. Nå er endelig vannmelonen på plass i butikkene, og den er søt og god.

Dagens deilige lunsj;

IMG_9247

Kyllingsalat med vannmelon og pistasjnøtter
Serves 1
Write a review
Print
Ingredients
 1. 2 kyllingfileter
 2. 1 tykk skive vannmelon
 3. en neve pistasjnøtter
 4. Spinatblader
 5. Cherrytomater, agurk, paprika, rødløk og mais
 6. salt og pepper
Instructions
 1. Legg kyllingfileter i en ildfast form med litt vann og bak i ovnen på 200 grader i 20 min.
 2. Skjær vannmelon i terninger, hakk pistasjnøtter og lag en stor salat.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Etter at bildene ble tatt kom jeg på en ny dressing jeg hadde stående;

64211_Slender_Chef_Slender_Ceasar_Dressing_350_ML_1

Med kun 1 kcal per skje var jeg naturlig nok skeptisk til smaken, men jeg ble positivt overrasket. Denne er seriøst veldig god! Hadde et par skjeer over salaten før jeg spiste, og det var prikken over i´en.
Du finner den og flere smaker HER.

IMG_9240

Håper det smaker!

Dagens trening:
Utfall med stang over hodet
Monsterwalk med strikk
Goblet squats
Liggende sidehev
Cable pulltrough

+ intervaller:
5 min oppvarming
45 x 15 = 20 runder (45 sek løping/15 sek pause)
5 minutter nedtrapping

IMG_9216
2xu-tights     //    Better Bodies singlet     //    Reebok-sko

Ellers er det fortsatt mye rot og kaos i hodet for tiden, rart hva sorg gjør med en. Jeg sliter litt med konsentrasjonen, og har generelt et slags teppe over meg. Jeg synes jeg hører Todd hele tiden, knirken i parketten når han kom gående, den evinnelige vaskingen hans, og ikke minst den voldsomme gravingen i kattedoen.

Det kommer vel til å vare en stund, men det blir lettere med tiden. Nå er nytt dørskilt uten navnet hans hengt opp, alle tingene hans ble kastet samme dag (mannen min sparte heldigvis på én ting uten at jeg visste det), og det som gjenstår er å hente asken hans om noen uker.

God torsdag godtfolk ♥

7 kommentarer til “Kyllingsalat med vannmelon og pistasjnøtter

 1. Ingrid

  Du var den beste mammaen og bestevennen han noen gang kunne få. Dere var heldige som hadde hverandre. Sender en varm, elektronisk klem

 2. Malin

  Jeg vet utrolig godt hvordan du har det! Jeg hadde det helt likt når jeg mista ilderen min for noen år tilbake siden. Jeg hørte henne komme løpende opp trappa HELE tiden. Men lydene vil dabbe av etterhvert. Det er utrolig trist når vi mister de bittesmå pelskledde. Det er så mye selskap og glede i de. Sender deg mange gode klemmer <3

 3. Lene

  Kyllingsalat med bl.a. vannmelon så veldig godt og ikke minst friskt ut! Fikk sommerstemning jeg nå!

  Følte også at jeg både så og hørte katten min i lang tid etter at hun ble avlivet for tre år siden. Rett som det var fikk jeg det for meg at hun smøg seg inn døra så den knirket, eller at hun kom sprettende ned trappa. Rart hvor vant man har blitt til slikt at hjernen blir hengende etter når den firbeinte ikke lenger er blant oss.. Vi valgte også å kremere henne, så helt borte er hun jo ikke. <3

 4. Kristine

  Hører og føler Todd hele tiden 🙁 Men nå kan jeg gjøre det uten å legge meg ned og deppe i lang tid, prøver heller å tenke på hvor fin han var. I dag er det en uke siden han døde..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *