Chili con carne

Hei!

I dag har jeg denne middagsretten til dere;

IMG_9132

Chili con carne
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
 1. 600 g karbonadedeig
 2. 2 ss ketchup u/sukker (eller tomatpuré)
 3. 2 ss vann
 4. 1 boks kidneybønner
 5. 1/2 squash
 6. 5-6 cherrytomater
 7. 1/2 paprika
 8. 1/2 ts chili (jeg krydret litt mildere)
 9. salt, pepper, spisskummen og en klype kanel
 10. en neve spinat
Instructions
 1. Stek alt sammen og la det småputre i 5 minutter - superenkelt og godt.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Mini begynte å spise bønnene med stor iver og synes det var godt, helt til han plutselig fikk nok og ga meg alle sammen. Han ville heller ha paprika, så han fikk de av meg.

IMG_9135

Vi hadde alle litt ulikt tilbehør til, både ris, makaroni og brødskive med smør. Dere kan jo gjette hvem som hadde hva.

Håper det smaker!

Ellers føles det som jeg lever et dobbeltliv, at jeg prøver å kombinere og balansere to deler av meg. Den ene som bare har lyst til å legge seg ned og gråte, og den andre som må ta seg sammen utad – først og fremst fordi jeg er mamma. På mange måter var det så fint at jeg satset som selvstendig næringsdrivende for to år siden, jeg har fått vært sammen med Todd så og si 24 timer i døgnet og vi kom om mulig enda nærmere, men jeg kjenner at det straffer seg nå.  Jeg ville uansett aldri ha vært foruten.

Det hjelper å lese meldingene fra dere, at det er så mange som forstår smerten. Da føler man seg mindre alene om sorgen som for mange er uforståelig. Takk!

Gi deres firbente en ekstra stor kos i dag ♥

7 kommentarer til “Chili con carne

 1. Sandra Bogstrand

  Det finnes ingen ord, men mange tenker på deg ? Takk for alt du deler. Du inspirerer, motiverer og gleder ?

 2. Ida

  Tok en deilig tur i skauen med Vikki’n min, det gleder et mamma hjerte å se de springe rundt og være lykkelige ♡ Heldig er du som har fått så mange fine år med Todd som du kan ta med deg videre i hjerte.

 3. Marie Jacobsen

  Så trist. skal kose ekstra med mine to puser. Føler med deg. Skjønner virkelig hvordan du har det ❤

Det er stengt for kommentarer.