Todd

Legg deg ned pus, nå skal du få sove
du har kjempet i det stille, nå er det på tide

Hvordan skal jeg klare dagene fremover uten deg?
Jeg ser deg overalt, tenker på deg, savner deg.

Den kritthvite pelsen, føflekkene på nesen
Dine store runde øyne, ditt fine, snille vesen

Du var så høyt elsket, du var lenge den eneste jeg hadde
Dette er så uendelig vondt, en sorg jeg sliter med å bære

Jeg mistet deg altfor tidlig, men jeg måtte la deg gå
Ingen mer smerte, jeg fulgte deg helt frem til der du er nå

Legg deg ned pus, nå skal du få sove
i altfor lang tid har du kjempet i det stille

Tårene triller ustanselig, det tar aldri slutt
Jeg savner deg så inderlig, min fineste lille gutt

bilde-131
Født: 13.08.2006
Sovnet inn: 16.04.2016

61 kommentarer til “Todd

  1. Vibeke

    Gråter med deg. Er så ufattelig vondt å miste sin trofaste følgesvenn. Sender deg mange varme tanker ❤

  2. Maria

    <3 jeg mistet min bestevenn for to år siden, så å lese dette gjorde meg veldig trist. er så ufattelig trist å miste en så god venn, det er et forhold med ubetinget kjærlighet<3. min bestevenn gikk også plutselig bort så altfor tidlig, vi fikk bare 5 år sammen<3 savnet er stort

  3. Peer H.

    Jeg pleide å fulge bloggen din, mye pga. de søte innslagene av den vakre godgutten Todd. Det er en del år siden jeg har vært innom bloggen din nå, og jeg kom akkurat over dette triste innslaget da jeg gjorde et søk i bloggen din. Tårene mine triller nedover skinnet, men jeg vet at han hadde et svært godt og trygt katteliv ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *