Sukkerfri snickers-iskrem

Hei!

Det er onsdag aka lillelørdag og før jeg stikker en tur i et møte, gir jeg dere denne digge iskremen;

IMG_6910

Helt uten sukker, og med en deilig blanding av salt og søtt.

IMG_6930

Snickers-iskrem
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 2 dl vikingmelk
  2. 25 g sukrin gold
  3. 80 g peanøttsmør
  4. 15 g sukkerfri sjokolade
  5. 15 g salte peanøtter
Instructions
  1. Varm vikingmelk, sukrin gold og peanøttsmør i mikro eller kjele til alt er smeltet sammen. Hakk sjokolade og peanøtter i mindre biter og ha i. Hell blandingen i en beholder og sett i fryseren et par timer - husk å røre rundt med jevne mellomrom for å unngå krystallisering. Har du ismaskin kan du bruke denne.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_6916

IMG_6940

Håper det smaker, ha en strålende onsdag!

.
Og psst.. hurra for bloggen som er 8 år i dag ?

15 kommentarer til “Sukkerfri snickers-iskrem

  1. Kristine

    Joa.. det blir noe magrere, og litt annerledes smak, men du kan jo teste om det blir bra 🙂

  2. Monica

    Hei!
    Hvor mange ble dette til og kan denne ordnes og ligge i frysern over lengre tid? som uker og måneder, eller blir den bare krystallisert?

  3. Kristine

    Det står i oppskriften – 2 porsjoner 🙂 Den kan sikkert stå i noen uker, men allerede etter én dag er den ganske fast/krystallisert. Får den lov til å tine litt i romtemperatur går det nok bra 🙂

  4. Kristine

    Nei, men det kan du bruke om du ønsker Bjørg 🙂 Bruk gjerne peanøttsmør uten tilsatt sukker.

  5. Tilbaketråkk: Min favoritt-søtning | Sunnere Livsstil

  6. Anette Færestrand Andersen

    Det virker så rart at det skal varmes… Kan jeg gjøre det hvis jeg bruker kremfløte også?

  7. Kristine

    Anette: Det er for å smelte sukrin gold og peanøttsmør inn i melken 🙂 Ja, det kan du!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *