Svin tandoori

Heisann!

I dag har jeg denne smakfulle middagsretten til dere;

IMG_0296

Svin tandoori
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
  1. 900 g ytrefilet av svin
  2. 2 ss smør
  3. 2 ts spisskummen, 2 ts karri, 1 ts paprikapulver, 1 ts kardemomme, salt og pepper
  4. 1/3 fersk chili
  5. 1 hvitløksfedd
  6. 1/2 løk
  7. 1 paprika
  8. 3 ts tomatpuré
  9. 2 ss ketchup u/sukker
  10. 0,5 dl vann
  11. 5 ss gresk yoghurt
Tilbehør
  1. Salat
  2. Blåbær
  3. Pistasjnøtter
Instructions
  1. Skjær svinefilet i mindre biter og stek i litt smør sammen med krydder, finhakket chili og hvitløk, grovhakket løk og paprika. Tilsett tomatpuré, ketchup og litt vann, la det putre og tykne. Rør inn gresk yoghurt helt til slutt.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Istedet for gresk yoghurt kan du også bruke kesam original, créme fraîche eller kokoskrem.

IMG_0298

Mini synes ikke kjøtt er noe særlig for tiden, uansett hvor bittesmå biter jeg deler opp i til han, så han fikk ris med tandoori-sausen over – og det falt i smak. Og da han oppdaget blåbærene på tallerkenen min skulle han selvfølgelig ha de også 😉

Dagens styrkeøkt på bein ble slik;
Frontbøy
Markløft
Glute bridge
Kabelbøy
Bulgarske utfall

Og siden jeg har som mål å bevege meg en halvtimes tid hver dag, så blir det en tur senere og det er jo ikke så dumt i dette strålende været – fint for både kropp og sinn.

/inneholder sponsorlink

Og salgskategorien hos er oppdatert med mange fine klær, sko og diverse;

IMG_6907-checker

Ta en titt HER om du vil gjøre noen kupp.

God tirsdag ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *