/inneholder sponsorlink
Heisann!
Håper dere har hatt en fin helg hittil!
I dag har jeg denne raske og sunne retten til dere, full av mange deilig smaker sammen – søtt og salt + en ostesaus.
Svinefilet med karamellisert eple og rødløk
2016-04-03 12:33:34
Serves 2
Ingredients
- 500 g ytrefilet av svin
- 1 ss smør
- 1/4 fersk chili
- 1 rødløk
- 1 eple
- 1-2 ts sukrin gold
- en klype salt
- 2-3 ss philadelphiaost
- 2 ss melk
Instructions
- Skjær svin i mindre biter og stek i litt smør til gjennomstekt.
- Ha eple og rødløk i en panne sammen med litt chili og sukrin gold, stek til løken blir blank.
- Rør sammen philadelphiaost og melk til en saus.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Håper det smaker!
Dagens aktivitet har vært en tur på stranda for å mate hissige svaner, og den sedvanlige halvtimen med Downton Abbey på mølla – med andre ord ingen tøffe intervaller.
Ellers er denne helgen full av bursdagsfeiringer, og i dag blir mitt bidrag en sukkerfri eplekake – latmannsversjonen som i går, bare en annen type ferdigmiks.
Hovedrollen i denne er epler og kanel på toppen, eplesyltetøy u/sukker i midten og selve kaken er denne.
Blir alltid godt, uansett om du lager gulrotkake, krydderkake, banankake m.m.
Håper dere får en fin søndag! 🙂