Hjemmelaget sjokolade

/inneholder sponsorlinker

Det er jo så enkelt å smaksette som man vil! Bare smelt, hiv oppi det du ønsker, og sett kjølig.

IMG_0040

Her får du en versjon med appelsin, valnøtter og bringebær.

Appelsinsjokolade med valnøtter og bringebær
Write a review
Print
Ingredients
  1. 200 g sukkerfri sjokolade (eller mørk sjokolade)
  2. 60 g valnøtter
  3. 40 g bringebær
  4. 1/3 appelsin (saften og litt skall)
Instructions
  1. Smelt sjokolade i mikro eller vannbad - gradvis så den ikke skjærer seg. Rør inn appelsinsaft, hakkede valnøtter og bringebær. Hell i en form og sett kjølig en times tid.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Og ellers er det bare å smaksette med diverse nøtter, nøttesmør, frukt, bær, chili m.m. Det er mange muligheter.

IMG_0039

Du kan også bruke et ferdig sjokoladekit om du vil søte sjokoladen helt selv.

Ellers skal min kjære manns bursdag feires i dag og jeg har bakt!

IMG_0386

Eller det vil si, jeg har slengt sammen en ferdigmiks, hevet oppi sjokoladebiter og smurt philadelphia sjokolade over. Gjort på 1-2-3, og diabetesvennlig for besøket.

Ha en super lørdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *