Fudge, fudge, fudge!

Hei og hopp!

Da var det endelig fredag – og dessuten en helt ny måned – og jeg har disse godbitene til dere;

IMG_0129

Peanøttfudge
Yields 15
Write a review
Print
Ingredients
  1. 4 dl (1 boks) vikingmelk
  2. 120 g peanøttsmør
  3. 2 ss sukrin gold
  4. 3 dråper stevia karamell (kan sløyfes)
Instructions
  1. Kok vikingmelk sammen med peanøttsmør, sukrin gold og stevia - la det småputre til massen tykner og hell i en passende form med bakepapir nedi. Sett kjølig i fryser en times tid.
Notes
  1. Ca 85 kcal per stk
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Håper det smaker!

Og skulle det ikke friste får du ytterligere to fudge-oppskrifter under:

IMG_9742

Hvit fudge med valnøtter

Og:

IMG_9557

Hasselnøttfudge

Det er en fredag velfortjent vil jeg si 🙂

Nå skal det trenes – god helg! ♥

5 kommentarer til “Fudge, fudge, fudge!

  1. Jules @ WolfItDown

    Peanøtt fudge?! Send dem hitover da vel 😀 Heledussen så gode de så ut, kan tenke meg at de har en helt nydelig konsistens også 🙂

    Ha en finfin helg frøken 😀 x

  2. Elise

    Nam! Skal de oppbevares i kjøleskapet eller fyser etter de er ferdig (om man ikke spiser alle på en gang? ?)

Det er stengt for kommentarer.