/inneholder sponsorlinker
Hei!
Da var det tilbake til hverdagen for de fleste av oss, og hva bedre enn å ha en skikkelig god fiskemiddag. Denne retten er både sunn og rask å lage, i underkant av 20 minutter hvorav kun 5-6 minutter kreves av din tid på kjøkkenet.
Det trenger ikke å være vanskelig å lage sunn mat!
Torsk med bacon, ertemos og pinjekjerner
2016-03-29 08:26:11
Serves 3
Ingredients
- 500 g hvit fisk
- 1 pakke bacon
- 200 g fryste erter
- 1 brokkoli
- 2 ss philadelphiaost
- 2 ss pinjekjerner
- 4-5 cherrytomater
Instructions
- Legg torsk i én ildfast form og baconskiver i en annen, stek i ovnen på 180 grader i 16-17 min.
- Kok brokkoli og fryste erter i 5 minutter og mos sammen med philadelphiaost med en stavmikser eller i blender.
- Tørrstek pinjekjerner i en panne til gylne.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

Velbekomme!
Og om det er litt uvant å ikke spise noe søtt etterpå kan jeg anbefale dette;
Proteinbrowniemiks – bare bland med litt vann og inn i mikro eller ovn.
Gjerne med favoritt-Quest´n med cookie dough over.
♥ Proteinbrowniemiks
♥ Questbar
Det var det hele herfra – mange ting som må gjøres nå etter ferie så jeg får hive meg rundt.
Ha en strålende tirsdag! 🙂