Minicookies med karamellfyll

/inneholder sponsorlinker

Hei!

Regn, regn, regn.. hva er da bedre enn å være inne og bake litt?

I dag har jeg disse til dere;

IMG_9590

Du får en del karamellfyll til overs som du kan bruke i hjemmelaget sjokolade, barer, som glasur, eller over yoghurten.

Minicookies med karamellfyll
Yields 5
Write a review
Print
Cookies
  1. 20 g mandelmel
  2. 20 g fibersirup gold
  3. 20 g romtemperert smør
  4. 10 g finhakkede peanøtter
  5. 20 g peanøttmel
  6. en klype salt
Karamell
  1. 150 g fibersirup
  2. 100 g vikingmelk
  3. 5 dråper stevia karamell (eller vanilje)
Instructions
  1. Kok sammen karamellmassen på lav varme i 10-15 min.
  2. Kna cookie-ingrediensene sammen og form kuler, lag en fordypning i midten med fingeren din. Bak i ovnen på 160 grader i 6-7 minutter. Fordel litt karamellmasse i hver og en av de etter avkjøling – og nyt!
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

Dette er en liten oppskrift, så lag gjerne flere cookies.

IMG_9602

Håper det smaker! 🙂

God søndag videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *