Squashgetti bolognese

Hei!

Håper dere har hatt en fin påske så langt!

Vi har klart å bli såpass friske at vi kommer oss ut og finner på ting, men skulle gjerne hatt litt mer solskinn og varme.

Dere er kanskje klare for en god middag innimellom alt påskegodtet?

IMG_0005

Squashgetti bolognese
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
  1. 600 g karbonadedeig
  2. 1 boks hakkede tomater
  3. 1 finrevet gulrot
  4. 1 hvitløkfedd
  5. 2 ss tomatpuré
  6. 1 ss ketchup uten sukker
  7. 2 ts paprikapulver
  8. 2 ts spisskummen
  9. 1/2 ts chili
  10. 1/2 ts kanel
  11. 1 ts salt
  12. 1/2 ts pepper
  13. 1 squash
  14. 1 ss smør
  15. 3–4 ss parmesan
Instructions
  1. Stek karbonadedeig sammen med finhakket hvitløk, gulrot, tomatpuré, ketchup og krydder. Tilsett en boks med hakkede tomater til slutt og la det putre til en tykk kjøttsaus.
  2. Riv squash med et juliennejern og varm strimlene lett i en panne sammen med litt smør.
  3. Strø finraspet parmesan over før servering.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0001

Håper det smaker!

Jeg deler også gårsdagens økt med dere;

Sidehev
Goblet squats

Arnoldpress
Ett-bens strakmark
Cable squats
Rumenske markløft
Ett-bens beinpress

+ 30 minutter rask gange på mølla

IMG_9956-side

Treningsjakke (30% salg)
Langermet topp (30% salg)
Tights (40% salg)

Ha en fin-fin påske videre!

2 kommentarer til “Squashgetti bolognese

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *