Sukkerfri påskemarsipan

/inneholder sponsorlinker

Er dere lei av påskesnacks, påskegodt, påskekos og påske-ditt-og-datt? Håper ikke det, for jeg har litt av hvert til dere i dag og i morgen før jeg gir meg.

I dag er det marsipan som står på menyen – det er så enkelt og godt å lage selv!

Påskeegg

IMG_0266IMG_0300

Påskemarsipanegg
Yields 5
Write a review
Print
Ingredients
 1. 1 eggehvite
 2. 45 g mandelmel
 3. 30 g sukrin gold
 4. 4 dråper stevia
 5. 40 g sukkerfri sjokolade (til sjokoladetrekket)
Instructions
 1. Kna ingrediensene sammen, form til egg og sett i fryseren.
 2. Smelt sukkerfri sjokolade i mikro og dypp den kalde marsipanen i - pynt med valgfritt tilbehør.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Tips: For ekstra påske-look kan du ha i litt gul konditorfarge i marsipanen.

IMG_0277

IMG_0295

Så enkelt og godt!

All slags sunnere snacks og sukkerfri melkesjokolade får du nå gode rabatter på HER 

IMG_0080-checker

Jeg har selvfølgelig klart å få skikkelig sår hals og feber – er ikke det typisk når ferie er rett rundt hjørnet? Satser på at vitamin D, hvitløkskapsler og kos fra mini skal få meg frisk og rask igjen snart.

Ellers må jeg bare si at det er fryktelig trist det som skjer i Brussel nå, kjenner at det går ekstra inn på meg siden jeg bodde der et par år i mine yngre dager.

God tirsdag ♥

7 kommentarer til “Sukkerfri påskemarsipan

 1. Jeanett

  Hei. Jeg laget disse i fjor. Kjempe gode ? Men syns det ble litt kornete med sukrin gold. Noen tips for å unngå det?

 2. Kristine

  @Jeanett: De kornene går bort/smelter etter noen timer, så jeg anbefaler å lage dem dagen i forveien. Men, du kan også fint bruke sukrinmelis 🙂

 3. Jules @ WolfItDown

  Uff, syk nå igjen? Stakkars, får håper vitamin C og hvitløk hjelper!

  Disse marsipan bitene har jeg laget flere ganger,og de er nydelige altså ;D Har ikke mekket så mye påske godt i år selv, gitt, men liker og gjøre det histen og pisten utover året 🙂 Må jo kose seg, og marsipan er godt året rundt 🙂

  Ha en superfin påske 🙂 x

 4. Madelen

  Jeg har laget en del marsipan med sukrinmelis, men aldri prøvd sukrin gold. Har nå kjøpt inn en pakke, så gleder meg til å teste i morgen. Har hørt smaken er mer karamellaktig (?) Og bør jeg ha mer sukrin gold hvis jeg utelater steviadråper? Hvor mye marsipan får du ut av oppskriften? (er det 5 egg som bildet viser?) Jeg pleier å lage små kuler ala 3-5 gram, så får trolig litt flere…. Beklager mange spørsmål. Synes bare det er litt greit å vite sånn ca hva jeg lager 😉

  God påske!

 5. Kristine

  @Jules @ WolfItDown: Ha en super påske!! ♥ :mrgreen:

  @Madelen: Smaken er karamellaktig, og lar du marsipanen stå kjølig en stund vil sukkerkornene smelte helt. Jeg tror det går fint uten stevia, det spørs litt hvor søtt du liker det. Skal du allikevel ha et sjokoladetrekk rundt ville jeg ha droppet det, hvis ikke så er kanskje stevia nødvendig. Du får 5 egg som bildet viser ja.
  God påske! 🙂

 6. Madelen

  Takk for svar! Konsistensen på denne marsipanen var ikke like »falleferdig» som den med sukrinmelis. Smaken derimot var ganske lik. Kanskje litt tammere, men mye bedre tyggemotstand (hadde den en stund i fryseren) Bruker uansett vaniljeessens i min marsipan, så det med smaken ble bare en tilvenning. Har nå laget den 3 ganger, og kommer til å holde meg til denne oppskrift fremover 😉

  Håper du og familien har hatt en fin påske sammen 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *