Fredagsmiddag

Hei!

Her i Norge pleier vi å lage moussaka med potet, men opprinnelig brukes den fantastiske grønnsaken aubergine.
Liker du ikke aubergine kan både potet, søtpotet, squash eller gulrot brukes.

Moussaka

IMG_9585

Moussaka
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 400 g karbonadedeig
  2. 1 aubergine
  3. 2/3 boks philadelphiaost
  4. 3-4 ss melk
  5. 1 boks hakkede tomater
  6. 1/3 løk
  7. paprikapulver, spisskummen, chili, kanel, salt og pepper
  8. en neve revet gulost
Instructions
  1. Stek karbonadedeig sammen med hakkede tomater, grovhakket løk og krydder.
  2. Skjær en aubergine i skiver og stek i en tørr panne med litt salt over.
  3. Legg kjøttsaus, aubergineskiver og philadelphiaost rørt ut med litt melk lagvis i en liten form. Bak i ovnen på 200 grader i 15 min.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
 IMG_9567-side

IMG_9582

Håper det smaker!

Og ha en nydelig fredag!

3 kommentarer til “Fredagsmiddag

  1. Ove

    🙂 Mye godt her som må prøves. Har du noe tips til kalorifattig helgedigg? Blirfor mye potetgull i helgene.

  2. Kristine

    @Ove: Da tenker du kanskje på salt snacks? Ristede kikerter er godt, det samme er hjemmelaget, ovnsbakt potetgull (eller andre grønnsaker skjært i tynne skiver). Du kan også prøve deg på lompechips – du finner alt ved å søke på siden her 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *