Kyllingkebab med tzatziki og peanøttsaus

neurontin 300 mg for pain Hei dere!

buy modafinil online in india Dagens middag inneholder litt av hvert av den enkle grunn at jeg ikke klarte å bestemme meg. Både tzatziki og peanøttsaus passer nemlig godt til denne retten. Jeg sier ja takk begge deler, men du kan gjerne velge kun én av dem om du vil.

IMG_9772

Selve kebaben skulle egentlig klemmes rundt et spyd, men de jeg hadde var så altfor store og de i tre hadde jeg ikke lagt i bløt på forhånd, så da formet jeg den bare med hendene – bruk gjerne spyd om du vil!

Kyllingkebab med tzatziki og peanøttsaus
Porsjoner : 3
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 400 g kyllingkjøttdeig
  2. 2 ts spisskummen, 2 ts paprikapulver, 1 ts chilipulver, 1 ts kanel, salt og pepper
  3. 2 ts sesamfrø
  4. 150 g gresk yoghurt
  5. 1/3 revet agurk
  6. 1 hvitløksfedd
  7. 2 ss peanøttmel (eller peanøttsmør)
  8. 4 ss vann
  9. 1 ts soyasaus
  10. 70 g quinoa
Fremgangsmåte
  1. Ha kyllingkjøttdeig i en bolle sammen med krydder og bland godt, form 3 avlange kebablignende stykker på et spyd eller i en ildfast form. Strø sesamfrø over og bak i ovnen, gjerne grillfunksjon, på 180 grader i 22-23 min.
  2. Rør sammen gresk yoghurt, revet agurk (husk å klemme ut vannet) og most hvitløksfedd.
  3. Rør sammen peanøttmel/peanøttsmør med litt vann og soyasaus.
  4. Kok quinoa som anvist på pakken.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

IMG_9766

Håper det smaker!

Nå er det straks tid for dagens store høydepunkt, nemlig en gåtur i vårsola for å hente verdens beste lille mini.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *