Chili con carne med fruktsalat

Heisann!

Søndag er en fin dag til å ta en ekstra titt i kjøleskapet – om du har noe liggende som bør spises opp, eventuelt restemat eller bortgjemte matvarer. Og hva kan man lage? En gryte!

IMG_9621

Jeg har en klassisk chili con carne til dere, men dere kan hive oppi det dere finner av kjøtt og grønnsaker. Salaten ved siden av lagde jeg siden druene sang på siste verset.

Chili con carne
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
  1. 400 g karbonadedeig
  2. 1 boks svarte bønner
  3. 1/2 rødløk
  4. 1/2 paprika
  5. 1/3 fersk chili
  6. 1 hvitløksfedd
  7. 1 boks hakkede tomater
  8. 2 ss ketchup u/sukker
  9. 1/2 boks ananas
  10. Krydder: spisskummen, salt, pepper
Instructions
  1. Stek karbonadedeig og finhakket rødløk, chili og hvitløk sammen med krydder, tilsett deretter hakkede tomater, ketchup, bønner, og ananas i biter. La det småputre i 4-5 minutter.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_9620

Salaten ved siden av består av salatblader, gulrot, druer og eple – friskt og godt til den sterke gryten.

Lurer du på hvordan du kan gjøre denne litt mer barnevennlig, er det bare å vente med chilien til du har holdt av litt mat til mini.

Velbekomme! 🙂