Vil du ha boka Sunnere Livsstil?

Det er altså kvinnedagen i dag, og selv om jeg ikke går i tog, demonstrerer eller feirer på noe spesiell måte, så kan jeg jo gjøre noe ekstra hyggelig her på bloggen. Jeg vet at mine lesere i all hovedsak er kvinner, og derfor vil jeg gi bort et eksemplar av den nye boka mi til en av dere.

IMG_2193

Skriv en liten hilsen om hvorfor nettopp du skal vinne i kommentarfeltet og jeg trekker en vinner før helgen.

Ha en nydelig dag videre!

Funny-Quote-When-a-woman-says-what

Hurra for oss ♥

142 kommentarer til “Vil du ha boka Sunnere Livsstil?

 1. Charlotte K

  Jeg vil gjerne vinne boken din! Gifter meg i juni, og trenger litt ekstra motivasjon for å nå mat-og treningsmålene!

 2. Eva

  Java så gøy, trenger virkelig litt god inspirasjon som kan hjelpe meg å spise mat med nyttig næring og bra sammensetning. Uten smartphone så er det ikke lett å lage mat i farta uten en oppskrift å følge, men denne boka er perfekt

 3. Silje

  Elsker de andre bøkene dine, og ønsker meg derfor denne også 🙂 Du er er inspirasjon for meg!

 4. Marianne

  Gratulerer med kvinnedagen! 🙂 Det hadde vært utrolig kjekt å vinna bogå de, fordi du har så møje digge og sunne oppskrifter <3 og fordi du e ein stor inspirasjon for meg! Tusen takk for at du har bloggen din og at du dele din kunnskap 🙂

 5. Ravi

  Gratulerer masse med kvinnedagen, fine deg ?

  Du er en meget stor kilde til inspirasjon, inspirer alltid med spennede og sunne middagsretter, i tillegg til at du er en sånn vakker dame med en fantastisk godt trent kropp. ?

  Pr. idag lever jeg under en veldig hektisk hverdag hvor jeg sjelden spiser hjemmelaget mat, har heller ikke fast rutine på måltider, og jeg føler heller ikke at jeg rekker å trene, og følger av det er jo at jeg har gått opp i vekt. Er ikke overvektig, men har lagt på meg nok til at det har gått ut over selvtilliten. Og da tror jeg det ville ha vært en motivasjonsboost å få boken din, for da tror jeg at jeg ville ha blitt flinkere til å lage kjapp, sunn og god mat. Du er en sann inspirasjonskilde, Kristine ?

 6. Maria Hoem

  Hei Kristine 🙂
  Gratulerer med dagen!!
  Jeg hadde blitt veldig glad for akkurat denne boka! God motivasjon og nyttige tips til en nybakt tobarnsmor <3 Gleder meg til å komme i rutine med mat og trening, men stresser overhodet ikke med det, for det blir 😉
  Og så er det den eneste boka jeg ikke har av de supre bøkene dine!! 🙂
  Hilsen Maria

 7. Madeleine

  Fordi jeg ønsker/trenger ny inspirasjon for å få gått ned resterende kilo ?

 8. Lilian Larsen

  Hei. Jeg vil ha den boka fordi jeg har samlet alle bokene dine!!! De motiverer meg med trening og middagtips! ??????

 9. Inghild Fjell Helleland

  Skulle gjerne fått den siste boka, så har eg dei alle! Du inspirere og motivere, e utrulig kjekt å følga deg både via bøkene dine, insta og blogg! ??

 10. sølvi

  Jeg krysser fingre og tær for at jeg er den heldige vinneren av boken <3 Du er en stor inspirasjon!
  og nye oppskrifter er så gøy å kunne teste ut 😀

 11. Benedicte

  Jeg har ønsket meg denne boken lenge, men har ikke kunnet prioritere å kjøpe den! Har dine to første bøker, og synes de er utrolig inspirerende i en travel hverdag. Både når det kommer til mat, men også inspirerende artikler og reportasjer 😀 Du er GOD 🙂

 12. Astrid

  Hei Kristine!

  Jeg kunne sååå gjerne tenkt meg boken din! Er i det siste blitt veldig glad i å være på kjøkkenet, men utfordrer ikke meg selv når det kommer til bakst. Leser bloggen din hver dag og ser du legger ut en del bakeoppskrifter – så kanskje boka di vil bli det første steget mitt i denne retningen? 🙂

  Ha en fin dag!

 13. Jane

  Har fått de andre bøkene til bursdagen min men det gjorde jeg ikke iår dessverre (fikk jo mye annet fint da ;)) Derfor ønsker jeg meg veldig den?

 14. Jorunn

  Gratulerer med dagen som var! Eg feira kvinner med bein i nasa som vågar å ikkje jakte etter alle dei uoppnåelege ideala som finst der ute, og som har bein i nasa. Du er eit godt fobilde i den samanhengen!

  Eg håpar på å vinne boka slik at eg kan ta med meg mine gode veninner på treningsstudioet, lage god og sunn mat saman med dei og generelt få tips og råd i det eg vil at skal vere ein sosial, kvikk og livsgnistrande kvardag. Boka di vil gjere susen!

 15. Hilde

  Jeg vil gjerne vinne! Har endelig klart å snu livsstilen etter overspising noen år og er på vei tilbake til meg selv igjen. Da hadde det vært ekstra gøy med litt ny inspirasjon 🙂

 16. Tone

  Hei Kristine! 🙂

  Fra å gått fra å ha et anstrengt forhold til mat gjennom hele tenårene, har jeg nå endelig klart å bli kvitt disse vonde tankene, og jobber hver dag mot å holde et sunt kosthold, samt å spise MYE god mat! Din blogg med alle de gode oppskriftene har hjulpet meg veldig langt på vei, å kunne finne inspirasjon og se at man kan faktisk spise MYE mat, når denne maten er laget fra bunn av, og er sunn! Så jeg ønsker meg boken din slik at jeg kan fortsette denne gode utviklingen jeg har hatt til nå!

 17. Lill

  Jeg ønsker meg boken din for å få ny inspirasjon til å spise sunt og riktig. Prøver å spise sunt og snapper opp tips på bloggen din, men hadde vært supert og ha boken din også 🙂

 18. Hanne Halvorsen

  Jeg vil veldig gjerne vinne denne boken til min kjære mor! Hun er den beste kvinnen jeg vet om og min største inspirasjon, og hun ønsker å få en sunnere livsstil og føle seg sunn og sterk. Boka di hadde vært et skritt i riktig retning!

 19. Vilde

  Heisann Kristine!
  Deltar veldig sjelden på bloggkonkurranser, men føler jeg aldri vinner 😀 Men her måtte jeg bare prøve, for det er verdt forsøket. Har akkurat vært et år i førstegangstjenesten, og skal flytte for meg selv å gå skole til høsten. Da er jeg sikker på at denne boka hadde kommet supergodt med.

  Det at jeg endelig skal flytte for meg selv, gjør jeg ser frem til, eller må lage mine egne, og forhåpentlig sunne måltider! Her virker du fantastisk inspirerende. Du har fokus på mye av det jeg vil, liker og trenger i kostholdet i og med jeg er over gjennomsnittet glad i trening!

  Kleem 🙂

 20. Julie Schoopp Jonassen

  Gratulere så masse med kvinne dagen! ?Jeg ønsker meg boken sunnere livstils boken din rett og slett for jeg er så inspirert av deg! Jeg har den første boken din å er kjempe fornøyd med den! ? jeg syntes det er helt fantastiske oppskrifter i den som jeg bruker hele tiden nå ettersom jeg endelig har funnet treningsglede og motivasjon til å leve et sunnere liv uten å føle du går glipp av noe! Så krysser fingrene og håper på det beste for det hadde hjulpet ufattelig på motivasjon å få prøve enda flere av dine fantastiske oppskrifter! ?

 21. Cecilie

  Hei Kristine 🙂
  Jeg vil gjerne vinne boka fordi jeg etter et tøft år prøver å komme meg i form igjen. For litt over et år siden mistet vi vårt barn nummer to i dødfødsel. En heøt forferdelig og vond opplevelse, som fortsatt preger hverdagen. Etter de første ukene begynte jeg å trøstespise, og raste opp de kiloene jeg gikk ned etter fødselen. 3 måneder etter at sønnen vår døde ble jeg gravid igjen med enda en liten gutt, denne gangen gikk det heldigvis bra. Vi er takknemlige for gutten vi nå har fått, men jeg sørger fortsatt mye over Mathias som vi mistet, og jeg må jobbe mye med meg selv for å ikke trøstespsie når ting blir tunge. Jeg vil gjerne være en sunn mamma full av energi for de barna jeg har igjen, og jeg håper og tror boka de kunne vært en motivasjon.
  Klem fra Cecilie.

 22. Gitte Grandahl

  Jeg vil elske at vinde din bog ? Trænger til at få et skub så jeg kan komme i form igen ??
  Klem fra Gitte

 23. Sunniva

  Heisann. Grunnen er at jeg vil vinne boka,trenger den , må ha den men ikke fått kjøpt :p

 24. Sindy Skailand

  Har hørt så mye bra om disse bøkene, kunne veeldig gjerne hatt ei! 😀

 25. Camilla

  Tenk om jeg kunne vært den heldige av (til nå) 128 stykker å vinne denne ❤ …bare fordi jeg har så veldig lyst ❤

 26. Milan

  Jeg trenger boka fordi jeg er så lite kreativ på kjøkkenet med tanke på sunn og god mat!! 😀

 27. Karianne

  Jeg ønsker meg boka fordi jeg går idrettslinja. Dette er en gylden mulighet til å finne sunne og gode oppskrifter som gir overskudd og energi til treningene. Pluss at jeg trenger mer inspirasjon til mat, da det som regel går i det samme:-)

 28. Ingrid Erga Horpestad

  Jeg flytter inn sammen med kjæresten til sommeren, og kunne gjerne tenke meg litt inspirasjon til sunne oppskrifter da jeg må begynne å lage maten min selv 🙂 Synes dine oppskrifter er veldig inspirerende.

 29. Anette

  Er innom bloggen din med jevne mellomrom. Du gir masse inspirasjon til trening, middagsretter og til søte, sukkerfrie desserter og koseretter.
  Skulle ønske jeg var like flink til å trene og spise sunt i hverdagen. Kanskje boka di kan hjelpe meg til akkurat det?

  Keep up the good work, så stikker jeg snart innom her igjen, jeg ?

  Anette

 30. Michelle Holvik

  Jeg har de to første bøkene dine. De har hjulpet meg utrolig mye med både mat og motivasjon. Vil gjerne ha mere motivasjon i form av denne boken! Håper virkelig den kan bli min, så kan jeg nyte mye ny motivasjon i livet mitt!! 🙂

 31. Anette

  Jeg trenger å komme i gang med bedre kosthold og trening igjen! Har en nydelig to måneder gammel baby som også ga meg noen ekstra kilo jeg vil bli kvitt ?

 32. Beate

  Åh som jeg gjerne skulle hatt den boken! Hverdagen min med studier, barn, mat og trening går ikke helt sammen for tiden! Trenger sårt litt hjelp! Da kan en slik fantastisk bok hjelpe;-)!! Elsker bloggen din, den hjelper meg masse allerede. Stor klem fra Beate:)

 33. Runa Trintrud

  Gratulerer med kvinnedagen!:D
  Først vil jeg bare si det at jeg elsker bloggen din, du er en stor inspirasjon for meg!
  Jeg har hatt lyst på denne boken lenge, men som student har jeg måtte prioritere andre ting. Jeg hadde blitt utrolig glad om jeg vant denne!
  Klem fra Runa

 34. Liv Ellinor

  Boka står høyt på ønskelista mi! Ikke bare kokebok, men trenings- og kost- motivasjon i tillegg. Ei komplett bok med andre ord! Kroppen min kan trenge et par ekstra kilo på kroppen, og med denne boka hadde det blitt enklere å lagd sunne og næringrike retter for å fylle opp kroppen min med god energi!
  Tusen takk for en super blogg og stadig påfyll av inspirasjon 😀

 35. Cecilie

  Ønsker meg bok fordi jeg trenger tips og motivasjon til å bli sunnere og få mere energi ?

 36. Kristin

  Ønsker meg den slik at den kan stå på kjøkkenet saman med dei andre bøkene dine ? Du har vore og er ein stor inspirasjon til min nye, bedre og sunne livsstil! ??☺️

Det er stengt for kommentarer.