Lett og frisk hverdagsdessert

Vi måtte på harrytur i forrige uke fordi jeg har blitt helt frelst av proteinpuddingen de har der. Den finnes i smakene sjokolade, vanilje og karamell og min store favoritt er uten tvil vanilje – smaker som vaniljekrem.

Kan vi ikke få det her hjemme også? Butikker, produsenter, hallo? Jeg melder meg frivillig som utvikler og smaksprøver.

IMG_7246

I denne er det altså jordbær, kiwi, mango og blåbær lagvis fordelt med vaniljeproteinpudding, og skivede mandler på toppen.

IMG_7236-side

I stedet for denne proteinpuddingen kan du lage en vaniljekrem selv av eggeplommer, melk og sukrin gold, eller rett og slett blande inn litt søtning og vaniljepulver i gresk yoghurt eller lignende.

IMG_7248

Jeg har for øvrig en oppskrift på sukkerfri vaniljesaus her.

Og med det ønsker jeg dere en riktig fin fredag!

4 kommentarer til “Lett og frisk hverdagsdessert

  1. Desiree

    Hei Kristine,

    Har så utrolig lyst på de siste bøkene dine (har fremdeles bare den første). MEN: Jeg har flyttet til Australia, og her har de (av en eller annen merkelig grunn? Haha ;D) ingen av bøkene dine. Hadde det vært mulig å få sendt bøkene dine hit? 🙂 Ellers skal jeg prøve å smiske med familien slik at de kan kjøpe de til meg og sende til bursdagen. Tenkte jeg bare MÅTTE spørre, for du har så mange fantastiske oppskrifter, og nå har jeg lyst til å prøve noen nye. Også er det noe med å kunne sette seg ned med en ordentlig bok og lese enn å bare se på oppskrifter på nett. (Nå følte jeg meg gammel…)

  2. Kristine

    @Desiree: Hei Desiree! Nei, har de ikke bøkene mine der down under?!? :mrgreen: Haha, i all verden.
    Det er dessverre ingen leverandører som sender dit, men om det er mulig for noen i familien din å sende deg et eksemplar så ville jeg ha satset på det 🙂

Det er stengt for kommentarer.