Sunne og saftige bananmuffins

/inneholder sponsorlink

Hva gjør du når du ser at bananene plutselig har blitt helt brune?

IMG_7301

Lager muffins vel!

Bananmuffins
Yields 9
Write a review
Print
Ingredients
  1. 2 modne bananer
  2. 1 egg
  3. 35 g havregryn
  4. 35 g havremel
  5. 1 toppet ss mandelmel
  6. 20 g fibersirup
  7. 1 ts kanel
  8. 1 ts kardemomme
  9. en klype salt
  10. 1 ts bakepulver
  11. en neve skivede mandler (som topping)
Instructions
  1. Mos bananene med en gaffel og pisk sammen med resten av ingrediensene, la røra svelle i et par minutter.
  2. Hell i muffinsformer og bak i ovnen på 180 grader i 15-16 min.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_7299

Jeg toppet kun 3 av muffinsene med mandler da mini også skulle få noen 🙂 Og de falt veldig i smak hos oss alle, søte og saftige med en deilig smak av banos.

IMG_7307

Sånn grovt regnet er det 70 kcal per muffins. Håper det smaker!

Psst.. Husk at det er 25 % rabatt på alle sunne bakeingredienser her.

4 kommentarer til “Sunne og saftige bananmuffins

  1. nina

    Deilig 🙂 Bruker ofte opp baner i smootie til minstemann, fryser de ned så vi alltid har hjemmelaget smootie

  2. Sofie

    Hei!
    Disse så veldige gode ut,men jeg lurte på om der går ant å bruke fibersirup clear eller noe annet hvis man ikke har gold? 🙂

Det er stengt for kommentarer.