Gratinert kyllingform med pepperoni

Heisann og hoppsann!

Da har jeg måkt utenfor, og nå ser jeg at det snart bør gjøres igjen.. For et snøvær! Men, snør det ikke alltid litt til når vi tror at våren har kommet? Satser på at dette er siste rest av vinteren, så vi får bare ta det med godt humør.

Her kommer dagens middagstips;

IMG_7018

Gratinert kyllingform med pepperoni
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
 1. 400 g kyllingkjøttdeig
 2. 2 ss tomatpuré
 3. 1 brokkoli
 4. 3-4 frosne spinatputer
 5. 1/2 rødløk
 6. salt, pepper, paprikapulver, cummin, ingefærpulver
 7. en neve revet gulost
 8. noen skiver pepperoni
Instructions
 1. Stek kyllingkjøttdeig med tomatpuré, krydder og frosne spinatputer. Legg i en ildfast form. Legg deretter over brokkoli i mindre biter, rødløk, revet gulost og pepperoniskiver.
 2. Stek i ovnen på 200 grader i 15-20 min.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_7030

Håper det smaker!

Nå lukter det banos i hele huset, hva jeg har laget kan jeg dele med dere litt senere.

Ha en fin dag så lenge! 🙂

5 kommentarer til “Gratinert kyllingform med pepperoni

 1. Johanne

  Har hørt at kylling, spesielt kyllingkjøttdeig ikke er bra å spise, da den inneholder mye rester og dårlig kjøtt, i tillegg til all snakken om de bakteriene. Har vært usikker på om det er noe jeg burde holde meg unna eller ikke. Hva tenker du om det?

 2. Kristine

  @Johanne: Kyllingkjøttdeig inneholder 100% kjøtt, men kan også inneholde brusk og fett (som f.eks karbonadedeig). Jeg synes helt ærlig at det ikke gjør noe, jeg spiser så sjeldent kyllingkjøttdeig uansett.
  Når det gjelder bakterier så er det først og fremst at man ikke skal skjære opp kyllingfileter på samme skjærefjøl som grønnsaker m.m, man skjærer jo ikke opp kjøttdeigen. Alt blir uansett varmebehandlet 🙂

 3. Madelen

  @Kristine: Angående kommentarsvaret ditt over; Helt enig med deg, og bra svart Kristine! Synd du skal måtte forsvare enkelte matvarer du bruker.. Det er synd at folk stadig blir mer og mer kritiske til matverdenen, og heller finner feil ved den istedenfor glede. Dette ser jo ut som en super middag, og jeg tenker da at det er et flott alternativ istedenfor for eksempel en frossenpizza eller noe halvfabrikata. Alt med måte 😉

 4. Kristine

  @Madelen: Det pleier å komme noen tilbakemeldinger når jeg ikke lager den tradisjonelle helsunne middagen som er «ren», men det er helt i orden – da får jeg vist at vi spiser mye forskjellig her i huset 🙂 Alt med måte som du sier, jeg tar gjerne litt av hvert ♥

Det er stengt for kommentarer.