Kanelkræsjkake

click this link here now /inneholder sponsorlink

neurontin 100mg Ja, så blir ikke alt like vellykket sånn utseendemessig, men denne flate «rullekaken» med kanel og eplesyltetøy ble for god til å ikke dele.

IMG_7116

Kanelkake med eplefyll
Stk : 1
Skrive en omtale
Skriv ut
Kake
  1. 3 egg
  2. 50 g melk
  3. 40 g sukrin gold
  4. 20 g fibersirup
  5. 80 g havremel
  6. 80 g mandelmel
  7. 1 ts bakepulver
Fyll
  1. 4-5 ss eplesyltetøy u/sukker (eller lag selv)
  2. 2 ts kanel
  3. 1 ts kardemomme
  4. 2 dråper stevia vanilje
Glasur
  1. 1 eggehvite
  2. Sukrinmelis
Fremgangsmåte
  1. Pisk sammen ingrediensene til kaken og hell i en rektangulær form med bakepapir nedi.
  2. Forstek den i ovnen på 175 grader i 10 min. Ta den deretter ut og avkjøl noen minutter før du smører på fyllet og "ruller" sammen. Sett kaken inn i ovnen igjen i 10-15 min.
  3. Topp med glasur før servering.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

IMG_7119

De aller fleste ingrediensene jeg har brukt får du 25 % rabatt på her.

Håper det smaker!

5 tanker om “Kanelkræsjkake

  1. avatarHG

    NAM!!! Denne må prøves. Gleder meg allerede 🙂 Hvordan ble konsistensen? Som eplekake eller litt tyngre?

  2. avatarKristine Innleggsforfatter

    @HG: Det må du gjøre! Den blir ikke luftig, synes allikevel den ble som en eplekake, med litt marsipansmak på grunn av mandelmelet 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *