Proteinrik pizza

/inneholder sponsorlinker

Hei dere!

I dag står pizza på menyen, proteinrik og superdigg!

IMG_4958

Oppskrift:
50g havremel
50g bakepro
150g fullkornsmel/speltmel
20g kokosmel
2 ss olje
2 ts bakepulver
1,5-2 dl lunkent vann
1 ts salt

Elt alt sammen til en myk deig, du slipper å vente på gjær og heving.

Pizzafyll:
500 g karbonadedeig
Krydder: paprikapulver, cummin, oregano, salt og pepper.
En boks med hakkede tomater
2 ss tomatpuré
Valgfritt grønt
Revet gulost

Form deigen til en tynn bunn utover i en langpanne og fordel kjøttsausen utover. Deretter kan du legge på valgfrie grønnsaker eller frukt – test ut ananas eller banan på, jeg lover at det er godt!
Topp det hele med revet ost og inn i ovnen på 210 grader i 20-25 min på midterste rille, bytt gjerne til nederste rille de siste 5-6 min for ekstra sprø bunn.

Bare bunnen alene inneholder hele 80 g proteinDu får ca 12 mindre stykker, så om jeg legger til fyllet så får jeg grovt regnet 20 g protein per pizzastykke!

IMG_4970_2

Ingenting slår hjemmelaget pizza! Håper det smaker 🙂

Og bare sånn i tilfelle dere ikke fikk det med dere i går..

72889_Reebok_Crossfit_Nano_5.0_Dame_-_Zee_Blue_1-checker

Bruk rabattkode: OPEN og få 25 % rabatt på ett Reebok-produkt her

Nå må vi ut og nyte det deilig solskinnet, satser på at mini våkner fra formiddagsluren sin hvert øyeblikk. Vi var ute tidligere i dag og, sover tross alt ikke bort dagen med en liten morgenfugl i hus 🙂

Nyt helgen videre!

8 kommentarer til “Proteinrik pizza

 1. charlotte

  Hei:) Jeg bare lurte på…. Middagene som du legger ut, gir du akkurat samme maten til mini?? Eller har du din mat og han får noe annet? Jeg spør fordi jeg har en liten på rundt samme alder.. (14mnd) og jeg sliter sånn med å få i oss den gode sunne maten! Før mini kom var vi veldig flink, men nå …. Jeg er liksom i tvil på om det passer ! Du har ikke tenkt på å gi ut bok for oss treningsglade med en liten på slep? 🙂 Altså middagsbok 🙂

 2. Kristine

  @charlotte: Hei! Mini spiser ikke alltid det samme som oss, både fordi det ikke alltid er like passende/lett og fordi han ikke liker det. Så, jeg lager ofte to middager, eventuelt endrer litt på hans 🙂 Et eksempel kan være taco, da legger jeg av litt karbonadedeig til han som jeg ikke krydrer så altfor mye, og i stedet for tortilla får han makaroni til, i stedet for salsa får han litt ketchup + alt av grønnsaker han vil ha selvfølgelig. Når det er sagt er det overraskende mye mini har spist og elsket som jeg har blitt litt overrasket over, blant annet tomatsuppe (laget veldig tykk) og chicken curry 🙂

 3. Agnethe

  Hei!
  Elsker oppskriftene dine, og denne så jo bare supergod ut! Gleder meg til å prøve. Vet du ca hvor mye kalorier det blir totalt på denne pizzaen?☺️

  Mvh Agnethe

Det er stengt for kommentarer.