Myke, sunne havrecookies

/inneholder sponsorlinker

Hei!

I dag har jeg disse rykende ferske og myke havrecookiesene til dere;

IMG_9079

Oppskrift: (10 stk)
2 egg
70 g smør (romtemperert)
50 g havregryn
50 g havremel
1 ts kanel
1 ts bakepulver
30 g sukrin gold
2-3 ss fibersirup
ca 3 ss melk til passe tykk røre

Fremgangsmåte:
Pisk alt sammen og hell røra på et stekebrett med bakepapir, stek i ovnen på 180 grader i 10-12 min. Skjær opp firkanter med en pizzaskjærer eller kniv.
Om de trenger litt lengre steketid så ha de inn i ovnen igjen et par minutter, men de skal være litt myke så de ikke blir tørre – de blir enklere å løfte opp når de kjølner.

 

IMG_9082

Disse blir som sagt myke og gode, ønsker du sprøere kjeks kan du øke smørmengden og droppe ett eller begge eggene.

Ca 90 sunne kcal per stk.

IMG_9077

Vil du pimpe de opp litt kan du ha i litt rosiner, hakkede nøtter eller sukkerfri melkesjokolade. Eller hva med en skive brunost på?

Håper de faller i smak!

Denne helgen kjører på med Reebok-salg til ære for Crossfit Open som har startet. Jeg personlig synes det er supermoro å se på Crossfit Games og har gjort det i flere år nå.

IMG_7100-side

Reebok har mye kult og over ser du mine favoritter: joggebukse & crossfit nano 5.0 sko 

1456335073

Rabattkoden du bruker er: OPEN og da får du 25 % på ett valgfritt produkt her 🙂

9 kommentarer til “Myke, sunne havrecookies

  1. Kristine

    @Silje Skogstad: Takk! Om du har havregryn kan du bare knuse det til mel med en stavmikser eller i en blender 🙂 Eller du kan bruke speltmel eller annet grovt mel. Velger du mandelmel må du bruke mye mindre da det tiltrekker seg en del væske.

  2. Kjersti

    Prøvde disse i dag, men det ble mer som en tynn kake og ikke kjeks, ble mer luftig enn hard
    hva har jeg gjort feil?
    Var en god kake da 😉

  3. Kristine

    Brukte du vanlig smør? En flat eller toppet spiseskje bakepulver? 2 eller 3 ss fibersirup? Det er litt vanskelig å si dessverre – bra at de smakte da 🙂 Neste gang kan du prøve med litt mer smør og droppe bakepulveret.

Det er stengt for kommentarer.