Tropisk, kremet kyllinggryte

Hei og hopp!

Her kommer dagens middagstips som falt i smak hos både liten og stor her hjemme:

IMG_7079

Mini er veldig glad i ferdigmat som fiskekaker, falukorv og lignende, og det er ikke like lett å få i han alt jeg lager fra bunnen av. En bestemt liten fyr som vet hva han vil, men med litt god, kremet saus så hjelper det.

Tropisk kyllinggryte
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
  1. 750 g kylling
  2. 1 ss smør
  3. 1/2 pose frossen spinatputer
  4. 1/2 rødløk
  5. 1/2 boks ananas i biter
  6. 1/3 boks creme fraiche
  7. 1 ss ketchup u/sukker
  8. Krydder: curry, paprikapulver, salt og pepper
Instructions
  1. Skjær kylling i mindre biter og stek i litt smør sammen med rødløk, ketchup og krydder. Ha deretter i ananasbiter og frosne spinatputer - stek til spinaten er gjennomvarm.
  2. Rør inn creme fraiche helt til slutt.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Mini fikk dette servert sammen med makaroni – han elsker makaroni.

IMG_7083

Dette er som sagt mildt og barnevennlig krydret, så ha gjerne i litt chili og hvitløk for enda mer «sting» mot det søte.

Håper det smaker!

Nå blir det en pause fra jobb med en liten halvtime på mølla. Det er fortsatt Downton Abbey som står på menyen, jeg har heldigvis halvannen sesong igjen – blitt helt hekta.

IMG_6862
Langermet topp    //    Tights           (/sponsorlinker)

God torsdag dere ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *