Treningsøkt, KK og proteinkuler

/inneholder sponsorlinker

Heisann!

I dag har jeg hatt besøk av KK, eller det vil si en journalist og fotograf som skal lage en sak for dem. Jeg har hatt gleden av å bli intervjuet en god del ganger for ulike medier nå, og selv om det ikke alltid føles like komfortabelt eller greit, var det veldig hyggelig denne gangen og praten gikk lett.

Jeg lagde disse kulene før de kom, og de falt heldigvis i smak.

IMG_7040

Dette er en oppskrift som dere også digger, det er nemlig en av de mest populære gjennom tidene.

IMG_7043

Proteinkuler med sjokolade og peanøtt
Yields 7
Write a review
Print
Ingredients
 1. 40 g sjokoladeprotein
 2. 20 g kokosmel
 3. 20 g sukrin gold
 4. 4-5 ss vann
Topping
 1. 25 g sukkerfri sjokolade
 2. 1 ss peanøttmel
 3. 1-2 ss vann
 4. en klype salt
Instructions
 1. Kna sammen sjokoladeprotein, kokosmel og sukrin gold med litt vann og form til kuler. Sett i fryseren i noen minutter.
 2. Smelt sjokolade i mikro og rør sammen peanøttmel med litt vann og en klype salt. Ha begge deler over proteinkulene som topping.
Notes
 1. Ca 50 kcal per proteinkule
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_7051

Håper det smaker!

Dagens treningsøkt ble slik:

Frontbøy
Rumenske markløft
Arnoldpress
Bulgarske utfall
Sidehev
Ett-bens strakmark

+ indoor running time:
4 min løping
2 min aktiv hvile
4 min løping
2 min aktiv hvile
45 sek løping – 15 sek hvile (10 runder)

Puh! Løpeformen er absolutt ikke bra for tiden, holdt regelrett på å vrenge magesekken på de siste intervallene, men det kan jo bare bli bedre. Jeg fortsetter i hvert fall med den timen én gang i uka, så får jeg holde det bedagelige rask-gange-tempoet mitt hjemme på mølla de andre dagene.

IMG_2518

Ørepropper   //   Singlet   //   2xu tights   (på salg + at de kjører på med 100 kr i rabatt (rabattkode: 100kr) om du handler for over 500 kr)

Oppdaterer med mer info om KK-saken når jeg vet mer, til de av dere som er interesserte 🙂

Ha en super onsdag videre!

2 kommentarer til “Treningsøkt, KK og proteinkuler

 1. Hanne

  Det nye mønsteret til Röhnisch kler deg så godt :mrgreen:
  Kjenner jeg er et bittelite klikk unna å bestille de selv og.. hjelp O.o

  Spreke intervaller forresten! Er det time, som i med instruktør? Det er jo helt genialt i så fall!
  Gåturer på mølla er ikke noe å kimse av det heller, men klart det er godt å få opp pulsen skikkelig innimellom.
  Jeg har endelig fått meg en spinningsykkel hjemme, og det er rett og slett fantastisk. Deilig å ikke måtte tenke på å planlegge lange ruter ute, og å kunne kjøre en kjapp intervalløkt før jobb etc. Wohoo!

 2. Kristine

  @Hanne: Takk! Jeg er egentlig ikke så fan av dyremønster, men dette synes jeg var veldig fint – sikkert fordi fargen er så mørk også, det blir ikke så voldsomt :mrgreen:
  Ja, Sats elixia sin indoor running-time! Veldig fint å få med seg den timen, det sitter nemlig langt inne å kjøre igang intervaller på egenhånd 🙄 Deilig å kunne ta en halvtimes tid hjemme på mølle/sykkel, absolutt!

Det er stengt for kommentarer.