Omelett og vinterklær

/inneholder sponsorlinker

Heisann!

I dag har jeg en deilig omelett til dere – supert til frokost, lunsj eller i matpakka!

IMG_7003

Omelett med bacon
Serves 1
Write a review
Print
Ingredients
 1. 3 egg
 2. 3 ss vann
 3. 1/3 brokkoli
 4. 1/2 paprika
 5. 2 ss cottage cheese
 6. salt, pepper, oregano og paprikapulver
 7. 4 baconskiver
Instructions
 1. Legg baconskiver på et bakepapir og bak i ovnen på 180 grader i 15-20 min.
 2. Visp egg og litt vann sammen, skjær brokkoli og paprika i mindre biter og ha i. Hell i en smurt panne, krydre og legg cottage cheese litt rundt omkring. Ha gjerne på et lokk så toppen blir stekt/varm.
 3. Servér med baconskiver til, gjerne en smuldret over toppen.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_6992

Håper det smaker!

Nå er vinteren på hell og det vet jeg at mange er glade for. Jeg synes vinteren er helt ok – i hvert fall på en dag som denne når sola skinner. Vi må nok elske/hate vinteren i noen uker til, og nå kjører på med salg av vintervarer.

IMG_9861-side-side-down

Dunjakke   //   2xu thermal tights   //   Løpejakke   //   Superundertøy   //   Lue

Ha en super dag! 🙂

2 kommentarer til “Omelett og vinterklær

 1. Kristine

  @Marie: Den er supervarm! Jeg kjøpte str M fordi jeg trodde jeg skulle ha tjukke gensere under, men den er så varm så det trenger jeg ikke – ergo str S hadde muligens vært enda bedre. Normal i størrelsen vil jeg si 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *