Burger med mango

/sponset produkter

Hei!

I dag får dere et sunt og godt lunsjtips;

IMG_0136

Oppskrift: (1 porsjon)
200 g karbonadedeig
2 osteskiver
2 sylteagurker
1-2 tomater
Salatblader
1/2 mango
1-2 ss cottage cheese
ketchup & søtsterk sennep

Form karbonadedeig til en burger og stek i en panne, ha over et par skiver ost til de smelter. Servér i salatblader med sylteagurk, skivet tomat, ketchup og sennep.
Skjær mango i terninger og ha en klatt cottage cheese til.

Håper det smaker!

Ellers vil jeg gjerne gi dere et tips til hudpleieserie!

IMG_9728

Nå har jeg brukt produktene fra Sothys i noen uker, og selv om jeg hverken ser yngre eller freshere ut så er huden god og myk. Jeg skal innrømme at jeg har brukt vanlig såpe i alle år og ikke tenkt over at jeg skulle ta bedre vare på huden, men nå skal jeg det fremover da jeg kjenner stor forskjell på blant annet tørrhet.

Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg tar vare på håret mitt, og det er kort og godt – færre hårvask. Jeg dusjer fortsatt hver dag, men jeg vasker håret kun et par ganger i uka.

Da bruker jeg produkter fra frisøren (ofte Sebastian og Luxe Oil fra Wella) – de varer superlenge så lenge man ikke overdriver denne vaskingen. Invester i en god tørrshampo om du får fett hår veldig fort.

Det var dagens hud- og hårsnakk, nå blir det en liten powerwalk på mølla.

IMG_6890

Håper dere får en fin søndag!

2 kommentarer til “Burger med mango

  1. Marie Kristine

    Hei!

    Har du en oppskrift på suksessterte? Sukkerfri og så mager som mulig 😉 Jeg hadde satt stooor pris på det 🙂 God søndag til deg!

  2. Kristine

    @Marie Kristine: Jeg hadde bare fulgt standard oppskrift og byttet ut melis i bunnen med fibersirup og sukrin gold, samt sukkeret i kremen med sukrin gold. Det skal vel gå fint å bytte ut fløte med melk også 🙂

Det er stengt for kommentarer.