Med sirup og bacon

Recommended Site /inneholder sponsorlink

http://araliasystems.com/login/?redirect_to=https://araliasystems.com/shareholders/privacy/ Hei og hopp – endelig fredag!

Jeg elsker kombinasjonen av søtt og salt, og der mange kan rynke av nesa av amerikanere som dypper sprøstekt bacon i sjokolade eller strør bacon over iskrem, så skjønner jeg helt greia. 

I dag får dere derfor servert havrelapper med sirup og bacon som topping.

IMG_6976

Dette er for så vidt ikke noe nytt, fleskepannekaker er jo kjent for de fleste – i hvert fall vestlendinger.

Havrelapper med sirup og bacon
Stk : 5
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 1 egg
  2. 2-3 eggehviter (jeg har en eggehvitedunk stående, bruk gjerne et helt egg)
  3. 60 g havremel
  4. 1 dl vann
  5. en klype kanel, kardemomme og salt
Topping
  1. 1 ss fibersirup
  2. 2 baconskiver (i biter)
Fremgangsmåte
  1. Pisk ingrediensene sammen og la røra stå og svelle i et par minutter før du steker små lapper i en smurt panne.
  2. Legg baconskiver på et bakepapir og inn i ovnen på 180 grader i ca 15 min. En fin måte å slippe sprut og oppvask på.
  3. Topp lappene med sirup og bacon smuldret i mindre biter.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_6965-side

Digger denne sirupen!

IMG_6983

Helgens dekadente lunsj? Håper det smaker!

I dag sendte jeg Ole Brumm på karneval i barnehagen. Han skjønte ikke greia med den røde og gule dressen eller «lua», men smilte stort da han så seg selv i speilet.

øolebrumm

«Du er modigere enn du vet, sterkere enn du tror, og klokere enn du forstår»

-Ole Brumm

God helg! ♥

8 tanker om “Med sirup og bacon

  1. avatarJulie

    Så stor han har blitt, fin sønn du har ? moro å lese bloggen din, jeg har lest den i mange år litt på og av. Fantastisk moro å få følge din utvikling innen trening, mat men også Glimt fra bryllup, graviditet og videre ?

  2. avatarHanne

    Åh, fleskapannekager, hjemlengsel!
    Hvor lenge holder eggehvitene seg etter åpning? Burde nok kjøpt de dunkene selv og…

    Kjempestilig kostyme! Han skjønner nok mer av det etterhvert ☺️

  3. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Julie: Tusen takk ♥ Så koselig å høre! Jeg skulle gjerne ha delt mye mer, men tør liksom ikke helt. Men, litt synes jeg er hyggelig – må ha litt personlige glimt innimellom 🙂

    @Hanne: Ikke sant! Feite, deilige fleskepannekaker :mrgreen: De holder ikke så lenge dessverre, kun et par uker.
    Tipper det blir mye mer stas neste år ja 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *