Lompepizza og syk mini

/inneholder sponsorlink

Hei dere!

Da var det fredag og endelig helg!

Her kommer dagens lunsj- eller middagstips: lompepizza!
Det regner jeg med at mange av dere har testet ut (og elsker), så her kommer 3 forslag til fyll:

1. TropiskIMG_4586

En blanding av karbonadedeig, sopp og salami, men fellesnevneren er frisk ananas.

2. Kylling
IMG_3039

Kyllingkjøttdeig, paprika og ost.

3. Trippel ost
IMG_3491

Philadelphiaost, tacokjøtt, gulost og parmesanost.

Digg! Jeg pleier å ha lompene i ovnen på 180 grader i 12-15 min.

Jeg var hjemme med syk mini i går og han hadde ikke blitt noe særlig bedre i dag stakkar – så da ble det en hjemmedag i dag og.

IMG_2450

Om jeg trodde han var mammadalt før, så er det bare en brøkdel av hva han er nå. Jeg har skjønt såpass at tiden flyr, snart er han konfirmant og flau over meg, så jeg suger til meg nærheten og alle kosene jeg får selv om det betyr at jeg også fungerer som et lommetørkle.

Og 3 timer senere har han løsrevet seg såpass:

IMG_2452

Nå tar han en liten lur i vogna, så da blir det litt jobb og hjemmetrening på mor her.
Joggebuksa er for øvrig ny og superdigg, du finner den HER.

Håper dere får en fin helg!

4 kommentarer til “Lompepizza og syk mini

  1. Kristine

    @Vibeke: Jeg bruker de billigste lompene jeg finner egentlig! Lomper er i hovedsak poteter og det lille som brukes av mel bryr jeg meg ikke så mye om (hvete/spelt/havre) – det er ikke såå stor forskjell 🙂

  2. veronica

    legger du dobbelt med lomper eller bare en lompe? jeg får nemlig ikke til å lage lompe-pizza med bare EN lompe som bunn. da blir den så «blaut» at det er umulig å spise den som en pizza, men må brette den sammen på en måte for å spise den. noen tips? 😀 har prøvd å steke på ulike måter osv men siden lompa er så tynn så får jeg det ikke til å bli skikkelig hardt sånn man kan spise den som en pizza

  3. Kristine

    @veronica: Disse blir ikke helt stive hele veien nei, men jeg synes det blir godt jeg – å brette de i to som en calzone :mrgreen: Kanskje du kan prøve å forsteke lompene litt først, så fyll på, og så inn i ovnen igjen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *