Sunnere sjokoladekake

/inneholder sponsorlink

Vil du lage en sunnere kake? Til en du er glad i på søndag? Uten å kjøpe inn mange ingredienser og bruke lang tid?

IMG_0389

Ta-da!

Løsningen er denne ferdigmiksen:

79311_Funksjonell_Mat_Bakemiks_for_sunn_sjokoladek_1

IMG_0386

Denne lagde jeg forrige helg da vi feiret pappas bursdag, og jeg slang sammen en glasur av smør, kremost, kakao og sukrinmelis.

IMG_0396

Pynt den gjerne med kokos, non-stop, eller hva med «jeg er glad i deg» skrevet med hvit glasur.

Vil du gjerne bruke en oppskrift fra bunnen av, så finner du en god, sunn sjokoladekake her.

sjokoladekake4

God torsdag ♥

10 kommentarer til “Sunnere sjokoladekake

 1. MalinB

  Hei Kristine! I desember opplevde jeg den store lykken å bli mamma til ei vakker lita jente. Jeg husker så godt du hadde en del innlegg hvor du lagde både grøt og annen babymat selv. Det er mulig jeg finner det i arkivet, men kunne du laget et innlegg med linker og dine tanker rundt det å lage maten selv. Jeg har nemlig ambisjoner om å gi jenta mi den beste og sunneste starten på livet. 🙂

  Også var det trening da, tips til øvelser med baby mottas med takk :mrgreen:

 2. Kristine

  @Cathrine: Helt enig – synes den er kjempegod! :mrgreen:

  @MalinB: Hei! Gratulerer med en liten en!
  Her er arkivet for babymat: http://www.kriweb.no/category/babymat/
  Det var det jeg hadde tid og mulighet til, det tok dessverre litt for mye tid og da måtte jeg prioritere «voksenmat» her på bloggen 🙂 Når det er sagt så var det banan+avokado som var den store favoritten lenge, og hjemmelaget hirsegrøt med daddelpuré.

 3. Kristine

  Hei Henriette! Det meste står i oppskriften 🙂 Du tilsetter sukrinmelis til du får den konsistensen og smaken du vil, om det er 5 eller 10 spiseskjeer er litt vanskelig å si (jeg bare slumpet oppi) 🙂

 4. Henriette

  Takk for svar, men jeg ser bare ingrediensene i glasuren ( smør, kremost, kakao og sukrinmelis), men ikke mengden. Men jeg får bare prøve meg frem 🙂 Ha en fin dag videre!

 5. Kristine

  Ah, da skjønner jeg hvorfor du spør. Det står oppført i oppskriften som jeg ser i hvert fall, men det står:
  2 ss ferdigblandet kaffe
  1 ss kakaopulver
  1 ss smør
  1 ss philadelphiaost
  Sukrinmelis til riktig smak og konsistens
  1 ts kokosmasse (valgfritt)

  🙂

 6. Henriette

  Tusen takk Kristine!! Og takk for herlig blogg med masse inspirasjon og knallgode oppskrifter. FIkk det nyeste Shapeup i dag – og jammen er du ikke der også 🙂

 7. Kristine

  Bare hyggelig! Tusen takk for fine ord ♥ Jeg fikk også bladet i posten i dag, like moro å se oppskriftene sine hver gang 😀

Det er stengt for kommentarer.